JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Alle wellness vakanties bij Prijsvrij Vakanties
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Top 10 wellness vakanties

Leg jij jezelf graag in de watten in de SPA? Ontdek dan onze top 10 wellness vakanties!

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

Wellness vakantie: kom heerlijk tot rust!

Een drankje in de hand terwijl je aan het zwembad ligt, genietend van een panoramisch uitzicht over de helderblauwe zee. Hóe dat klinkt? Dat klinkt als jouw droombestemming die op je wacht! Voel een fijne, warme bries langs je heenkomen terwijl jij van een heerlijke lunch aan het water geniet. Of, ga voor ultiem relaxen met een bezoek aan de wellness, zoals een fijne massage of een ontspanningsmoment in het Turks stoombad. Op-en-top genieten? Ontdek jouw favoriete wellness vakantie bij Prijsvrij Vakanties! 

Populaire wellness vakanties
* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

Optimaal genieten van de zon met een wellness vakantie

Leg jij zelf graag in de watten, zoals het bezoeken van een spa? Dan past een wellness vakantie perfect bij jou! Hier ga je voor ultieme ontspanning onder de zon op de meest favoriete bestemmingen binnen én buiten Europa, zoals Egypte en de Dominicaanse Republiek. In onze wellness vakanties vind je accommodaties die beschikken over een eigen spa: van kleinschalige boutiquehotels tot grote en luxe resorts waar ook kinderen meer dan welkom zijn: zo beleeft iedereen een fantastische tijd! Trek een baantje in het binnenzwembad, gooi de spieren los met een massage of kom volledig tot rust in de hamam. Optimale ontspanning staat bij een wellness vakantie centraal!

Ga voor een luxe wellness vakantie met ultra all inclusive

Mag het voor jou éxtra luxe zijn? Ga dan voor een ultra all inclusive wellness vakantie: dit is zorgeloos genieten in de allerbeste vorm! Met dit type verzorging zijn nog eens extra elementen inbegrepen, zoals allerlei soorten drankjes en bepaalde faciliteiten, zoals de wellness. Wel verschilt het concept ultra all inclusive per resort of hotel: kijk dus altijd even van te voren wat dit voor jouw favoriete accommodatie betekent. Klinkt een zorgeloze reis in combinatie met totale ontspanning in de wellness als een droomreis? Laat een ultra all inclusive wellness vakantie dan niet langer op je wachten!

Een wellness vakantie voor adults only

Betekent volledige ontspanning voor jou een vakantie zonder spelende kinderen om je heen? Een plek waar je écht volledig tot rust komt? Kies dan voor een wellness vakantie voor adults only: accommodaties waar alleen volwassenen welkom zijn en je heerlijk op je ligbed aan het zwembad relaxt! Hoe fijn klinkt dat? Wandel vervolgens zo naar de wellness-faciliteiten van jouw accommodatie: relax ultiem in de sauna of stoombad, bubbel in de jacuzzi of trek een baantje in het binnenzwembad. Even lekker zen worden? Ontdek hier de mooiste accommodaties voor een adults only wellness vakantie!

Boek snel jouw wellness vakantie bij Prijsvrij!

Klinkt volledige ontspanning onder de zon jou als ritselende palmbladeren in de oren? Ontdek bij Prijsvrij Vakanties de mooiste accommodaties op de meest populaire bestemmingen voor een wellness vakantie. Staat jouw valies al klaar? Fasten your seatbelt en vlieg met ons mee voor een heerlijke tijd onder de zon!