JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Kerstmarkt Duitsland » Magische kerstsfeer » Prijsvrij.be

Kerstmarkten Duitsland

Bij kerstmarkten denk je al snel aan Duitsland. Van oudsher tref je hier de grootste en bekendste kerstmarkten van Europa aan. Met de auto ben je er binnen no-time, maar ook met de bus of trein reis je comfortabel de kerstsfeer tegemoet. Voor de kerstmarkt in Berlijn kun je natuurlijk ook het vliegtuig nemen, binnen anderhalf uur ben je dan al aan de warme chocolademelk!

We hebben de meest populaire en sfeervolle kerstmarkten in Duitsland voor je op een rijtje gezet. Maak je keuze uit onderstaande selectie en boek je hotel eenvoudig online. Wij brengen je géén boekingskosten in rekening en geven je de Best Promotie Garantie. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt en houd je meer shoppingbudget over voor de kerstmarkt!

Kerstmarkt in Berlijn

Eindeloos struinen over kerstmarkten waar je omringd wordt met duizenden lichtjes. Om het compleet te maken drink je daar lekker een glaasje glühwein bij. De kerstmarkten in Berlijn zijn de perfecte aangelegenheid voor kerstinkopen waardoor je helemaal in kerstsferen komt. Ga de winterse magie tegemoet bij de kerstmarkten op de Alexanderplatz en de Gedächtniskirche. De kinderen vermaken zich in de nostalgische carroussels en de speciale kinderkerstmarkt met een extra kindershow. 

Kerstmarkt in Hamburg

Bezoek tijdens de decembermaand de bruisende stad Hamburg dat helemaal is omgetoverd tot kerst. Een van de bekendste en grootste kerstmarkten van Hamburg is de kerstmarkt bij het Rathaus. Geniet hier van lebkuchen, braadworst en boerenkool. Om de kerst extra in huis te brengen vind je hier ook handgemaakte kerstversieringen, souvenirs en echte hebbedingen voor in huis. Andere aanraders om te bezoeken zijn de kerstmarkten Santa Pauli, Fleetinsel en Winterwald.

Kerstmarkt in Keulen

Een plein met talloze leuke kraampjes, prachtige kerstverlichting en de indrukwekkende Dom maakt de kerstmarkt van Keulen zo bijzonder. Jaarlijks pakt de kerstmarkt in Keulen het groots aan. Van kerstshoppen tot aan kerstconcerten, en van een walking tour in de sprookjesachtige binnenstad tot aan Duitse hapjes en andere lekkernijen. Andere kerstmarkten in Keulen die ook zeker de moeite waard zijn om te bezoeken zijn de Rudolfplatz en Stadtgarten.

Welke kerstmarkten ga jij allemaal bezoeken om een extra kerstgevoel te krijgen? Mocht je niet kunnen kiezen, maak er dan een weekendje weg of citytrip van vol met kerst. Bekijk ons aanbod aan hotels in Duitsland en maak je reis compleet! 


Twijfel je nog tussen een kerstmarkt bezoeken in België of in Duitsland? Bekijk meer informatie over kerstmarkten in België