JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Weekendje weg » Goedkoop en kort weg » Prijsvrij.be
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Onze aanraders

Deze hotels raden wij je aan voor jouw volgend weekendje weg

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

Weekendje weg

Iedereen heeft wel eens de behoefte om er even tussenuit te gaan. Een weekendje weg is hiervoor een ideale oplossing! Nu is alleen nog de vraag waar je heen wil. Ga jij voor een huisje direct aan zee of voor een gave citytrip? Je kunt natuurlijk voor een weekendje weg in eigen land kiezen waar je gemakkelijk met de auto heen kunt, of ga je liever op citytrip in het buitenland en vlieg je naar je bestemming? Je gaat hoe dan ook een heerlijk weekend tegemoet!

Stad en strand

Stel je voor je hebt alle bezienswaardigheden gezien en je kan daarna lekker uitrusten op een zonnebedje aan het strand. Dit klinkt toch als de ideale citytrip. Bekijk nu snel ons aanbod en boek jouw perfecte citytrip met strand.

Romantische steden

Samen met jouw geliefde romantische herinneringen maken in de mooiste steden. wie wil dat nu niet. Bekijk nu snel ons aanbod en boek samen met jouw geliefde een romantische citytrip

In de buurt

Voor een leuke citytrip hoef je natuurlijk niet ver te reizen. Er zijn veel prachtige steden in de buurt van ons land. Bekijk snel ons aanbod en boek een citytrip in de buurt

Shopsteden

Stel je voor je hebt een nieuwe outfit nodig, maar wilt ook nog een weekend weg. Wat doe je dan?  Dan combineer je dit natuurlijk door naar een van de leukste shopsteden van Europa te gaan. Bekijk nu snel ons aanbod en boek snel een shopweekend !

Weekendje weg in Europa

Een citytrip in een ander land is altijd een geweldige ervaring! Urenlang door straatjes lopen, de heerlijkste restaurantjes ontdekken en de leukste souvenirs scoren. Stedentrips worden veel populairder en de standaardbestemmingen zoals Barcelona en Rome zijn allang niet meer het populairst. Steden zoals Krakau, Kopenhagen en Marrakech worden steeds vaker geboekt. Boek je een lang weekend dan heb je net dat beetje extra tijd dat je vaak nodig hebt om een stad echt goed te leren kennen.

Weekendje weg in België

Om een weekend weg te gaan hoef je natuurlijk niet te vliegen. Een weekendje weg in eigen land kan ook enorm leuk en ontspannend zijn! Voordelen hier van zijn dat je gemakkelijk met de auto je bestemming bereikt. Veel strandbestemmingen zijn erg populair, Domburg in Zeeland of Egmond aan Zee in Noord-Holland. Uitwaaien op het strand is altijd een goed idee! Ook een stad bezoeken in eigen land kan heerlijk zijn. Een weekendje Amsterdam of juist toch Maastricht? Het voordeel van weekendjes weg in eigen land is dat er vaak goede aanbiedingen voor te vinden zijn!

Wat te doen tijdens een weekendje weg?

Er zijn oneindig veel dingen te doen tijdens jouw weekendje weg. Of je nou al maanden vooruit aan het plannen bent of last minute weekendje weg hebt geboekt. Onderstaande punten zijn erg populair en raden wij je aan op jouw bestemming te doen.

  • Chillen in een stadspark
  • Zwemmen in de zee of in een lokaal zwembad
  • Musea bezoeken
  • De lokale streetfood uittesten
  • Highlights bewonderen
  • Shop till you drop
  • Een kuuroord bezoeken
  • Uitgaan in hippe clubs en gezellige cafés