Exclusieve hotels

Zoek jij luxe en hoogwaardige service in een vakantie? Bekijk dan onze exclusieve hotels eens! Prijsvrij vakanties heeft speciaal voor jou de meest exclusieve droomvakanties geselecteerd die net dat beetje extra bieden. Deze luxe accommodaties zijn op een exclusieve locatie gelegen en beschikken over uitgebreide wellnessfaciliteiten waar je heerlijk kunt genieten van een zorgeloze droomvakantie op een prachtige plek! Lees snel meer wat dit thema allemaal te bieden heeft.

Lees meer

Wat is een exclusief hotel?

  • Een Exclusive vakantie houdt in dat je overnacht in een exclusief, luxe 5-sterren resort
  • De geselecteerde hotels zijn gelegen op een speciale of bijzondere locatie
  • Hoogwaardige service en gastvrijheid staan voorop
  • Er is altijd een uitgebreid culinair aanbod
  • Overal zijn luxe wellness centers of spafaciliteiten aanwezig
  • Deze exclusives zijn beoordeeld met een 9 of hoger

Zorgeloos genieten in luxe hotels

Ben jij toe aan een relax vakantie waar je heerlijk onbezorgd kunt genieten? Dankzij de luxe spa- en wellnessfaciliteiten die de exclusieve & luxe hotels en resorts te bieden hebben kom jij helemaal tot rust. Ook de hoogwaardige service en gastvrijheid zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt tijdens jouw droomvakantie. In de avond heb je de keuze uit verschillende culinaire restaurants die de luxe accommodaties te bieden hebben. Daarnaast is de locatie al fantastisch op zich! Kortom, welk exclusieve hotel of luxe resort je ook boekt, alle accommodaties uit onze selectie bieden het totaal plaatje voor een zorgeloze droomvakantie.

Kies jouw droomvakantie

Ga je genieten op een klein eilandje van de Malediven, in een hotel met een 36-holes golfbaan, of kies je liever voor een droomvakantie met prachtig uitzicht direct aan de boulevard? Prijsvrij vakanties selecteert de exclusieve accommodaties namelijk ook op basis van hun bijzondere locaties. In ons ruime aanbod aan adembenemende droomvakanties vind je gegarandeerd een reis met al jouw vakantiewensen. Bekijk ze snel allemaal en voor je het weet vlieg jij naar een van deze exclusieve vakanties!