Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Malediven ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Malediven

Op zoek naar een goedkope vakantie naar de Malediven? Bij Prijsvrij.be vind je een vakantie voor jouw budget naar de Malediven. Gelegen in de turkooizen wateren van de Indische Oceaan zijn de romantische Malediven uitermate geschikt voor een onvergetelijke relax- duik- of huwelijksreis. De onderwaterwereld zal je werkelijk verbazen! Springende dolfijnen naast je boot en prachtige koraalriffen. Bij de meeste hotels kun je direct vanaf je waterbungalow beginnen met snorkelen. De belangrijkste regio's zijn de uit 50 verschillende koraaleilandjes bestaande Noord Male Atol en de zuidelijker gelegen eilandengroepen Zuid Male Atol en Zuid Ari Atol. En wie weet verblijf jij binnenkort in een luxe watervilla! 

Lees meer

Populaire vakanties Malediven

Malediven - Duizend prachtige eilanden

De Malediven zijn een eilandengroep bestaande uit 1190 koraaleilanden gegroepeerd in 26 atollen in de Indische Oceaan ten zuidwesten van India. De zon, het strand, de duizend prachtige eilanden, het verblindende koraal onderwater, de massieve lagunes met verschillende dieptes en oneindige schaduwen vormen een perfecte combinatie voor een ideale tropische vakantie op de Malediven.

 

Deze eilandengroep onder Sri Lanka is beroemd om zijn schoonheid aan de zeebodem. De overvloed van fascinerende kleuren en de vele verscheidenheid van het onderwaterleven zijn de oorzaak voor de populariteit van deze eilandengroep. Tevens zijn de warme temperaturen gedurende het gehele jaar een verrukking die niet te missen is. De Malediven vormt een zeer aantrekkelijke bestemming voor een onvergetelijke huwelijksreis.

 

Ongeveer één derde van de bevolking woont in de levendige hoofdstad Male. Dit kleine kapitaal is een stad waar de infrastructuur goed ontwikkeld is en de hoofdstraten gevuld zijn met leuke winkels. Maak een wandeling rond de interessante plaatsen die inzicht geeft in het dagelijkse leven van de inwoners van Male zoals de lokale vissersmarkt, de nieuwe haven in de zuidwestenhoek en de 400 jaar oude Moskee van Male. De internationale luchthaven Malé International Airport ligt op het nabijgelegen eiland Hulhule.

 

Ervaar de stilte om je heen en voel de aanwezigheid van een oneindige lucht, wuivende palmbomen en witte stranden. Laat je mee slepen in de schoonheid van de Malediven tijdens jouw unieke vakantie.