Last Minute Zakynthos

Ongerepte natuur, kristalhelder zeewater en stranden die je doen denken aan tropische bestemmingen, dat is wat je kan verwachten tijdens een last minute Zakynthos. Maar het eiland heeft nog veel meer te bieden. Tijdens een last minute vakantie in Griekenland ontdek je het allemaal!

Lees meer
Last Minutes

Parel van Griekenland

Zakynthos is gelegen in de Ionische zee en behoort tot één van de Griekse eilanden. Een last minute Zakynthos is geheel anders dan de andere bekende Griekse eilanden zoals Kos, Kreta of Rhodos. Het authentieke Griekenland zal je tijdens een last minute Zakynthos zeker ontdekken. Wil je wat meer van het eiland zien? Huur voor een aantal dagen een auto en ontdek de omgeving. 

Natuur en cultuur

Bezoek tijdens je Zakynthos last minute de leuke badplaatsen van Zakynthos zoals Agios Sostis of de hoofdstad van het eiland, Zakynthos-stad. Je vindt hier gezellige markten, pleinen en taveernes. Het Navagio strand is ook een van de hoogtepunten van het eiland. Dit strand ligt goed verscholen en kan alleen bezocht worden wanneer je dit eiland per boot bereikt. Op het strand vind je een oud scheepswrak en het water is zo helder blauw, dat vind je niet zo snel terug in Europa! Boek een excursie via de reisleiding ter plaatse tijdens je vakantie in Zakynthos, zodat je dit voor vertrek niet hoeft uit te zoeken.

Goedkope vakantie last minute Zakynthos

Een last minute Zakynthos kun je al voor een voordelig bedrag boeken. Wil je helemaal onbezorgd genieten? Dan is een all inclusive vakantie op het schildpaddeneiland onze aanrader. Je bezoekt het eiland vanaf eind april tot en met eind oktober. Wacht niet te lang, en bezoek dit prachtige eiland dit jaar nog. Je zult versteld staan van de prachtige omgeving, vriendelijke mensen, klimaat en het eten. Ben jij al klaar voor een goedkope vakantie naar Zakynthos? Bekijk het actuele aanbod op de website en boek je voordelige Zakynthos last minute!