Last Minute Toscane

Wie kent deze prachtige Italiaanse regio nou niet? Toscane is voor veel reizigers dé vakantiebestemming bij uitstek. Wist je dat je nu ook voordelig je last minute Italië via Prijsvrij Vakanties kunt boeken?

Lees meer
Last Minutes

Voor elk type reiziger

Toscane biedt zo’n verscheidenheid aan mogelijkheden dat werkelijk elke reiziger zich kan vinden in een last minute Toscane. Zo kies je voor een camping aan de Toscaanse kust geschikt voor kinderen, of juist voor een agriturismo verblijf in één van de pittoreske dorpjes in het binnenland. De campings of vakantieparken bieden veel talloze faciliteiten waardoor je een ideale gezinsvakantie kan reserveren voor de zomer. Door de ligging kun je gemakkelijk met het vliegtuig reizen of juist met eigen auto. Zo heb je de vrijheid om je vakantie Toscane te combineren met één van de andere regio’s van Italië.

Wijn proeven & heerlijk eten

De Toscaanse streek staat bekend om haar internationale wijnen en olijfolie. Heb je de mogelijkheid om één van de wijnmakers te bezoeken? Dan raden wij je dit zeker aan! Vele wijnen worden nog op de ambachtelijke manier gemaakt en je kunt rechtstreeks wijn kopen van de maker. Leuk als souvenir om weg te geven maar natuurlijk heerlijk als aandenken aan je Toscane last minute.

Steden die je gezien moet hebben

Toscane staat bekend om haar mooie steden die je tijdens je last minute Toscane echt niet kunt overslaan. Het bekende rondje wat je door de steden Florence, Siena, Pisa en Lucca brengt wordt door vele reizigers gezien als de mooiste van Italië. Overigens zijn er nog veel meer steden die de moeite waard zijn om te bezoeken zoals Arezzo, San Gimignano of Volterra.

Toscane last minute

Boek je een vakantie Toscane, dan weet je zeker dat je een geweldige vakantie tegemoet gaat. Toscane staat bekend als “La Dolce Vita”, dus geniet van het Toscaanse leven! Boek je last minute Toscane vakantie en vertrek vervolgens direct op vakantie. Bekijk het aanbod goedkope vakanties naar deze regio via onze website en ben verzekerd van de allerbeste prijs.