JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Last Minute Londen » Vakantie Deals » Prijsvrij.be
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Last Minute Londen

Good day and welcome to London! Maak je klaar voor de hoofdstad van Groot-Brittannië, want een warme kop English Breakfast-thee staat al op je te wachten! Struin door schilderachtige wijken, vol van elegante huizen, boetiekwinkels en cafés en verdwaal in een labyrint van idyllische straatjes. Hoeveel rode telefooncellen tel jij onderweg? Bezoek de meest iconische hotspots, zoals de bekende Big Ben, the Tower of Londen en natuurlijk het Buckingham Palace. Staat jouw koffer al klaar? Laat het culturele hart van Groot-Brittannië niet langer wachten en ga voor een last minute in Londen!

Last Minutes Londen

Last minute vakantie Londen

Met eens citytrip in Londen wil je uiteraard zoveel mogelijk uit je last minute vakantie halen. En, laat ons daar nou eens hét perfecte antwoord op hebben: speciaal hiervoor hebben we namelijk de beste hotels in het centrum voor je geselecteerd. Of, net daarbuiten. Met een hotel in het centrum van Londen ben je op korte loopafstand van de meest iconische bezienswaardigheden van de stad. Hoe ideaal is dat? Je wandelt vanuit hier zo naar je favoriete hotspot of de handige metro om je snel van A naar B te verplaatsen. En, het maximale uit je citytrip in Londen te halen. Ontdek bij Prijsvrij Vakanties daarom de mooiste last minute vakanties met een hotel in het centrum!

Last minute weekendje Londen

Londen ligt natuurlijk dichtbij België ten opzichte van andere Europese steden: door deze korte reisafstand, zoals ongeveer 45 minuten vliegen vanaf Amsterdam Schiphol Airport en 1 uur vanaf Eindhoven Airport, is dit een favoriete bestemming bij velen. Je bent namelijk al super snel in deze bruisende hoofdstad. Om deze reden is Londen dan ook super populair voor een last minute weekendje weg. Zo ben je er toch even uit én ontdekt in een kort tijdsbestek veel nieuwe plekken. En, gebruik je de handige metro? Dan heb je zelfs genoeg tijd om de meest iconische hotspots van deze stad te zien: deze mag je zeker niet missen! En, wanneer ga jij een weekendje weg naar Londen?

Haal alles uit een last minute citytrip in Londen

Met een bezoek aan de hoofdstad van Groot-Brittannië wil je uiteraard zoveel mogelijk zien en beleven. Maak je dan maar klaar voor een culturele route, want hier valt enorm veel te ontdekken. De meest bekende hotspots zijn natuurlijk iconen als de Tower of London, Tower Bridge en het Buckingham Palace, evenals het London Eye. En, bezoek jij graag het heilige St. Paul's Cathedral of struin snuffel jij liever rond in Harrods en Oxford Street? Wie weet scoor je hier een mooi item voor thuis! Wat je ook zeker moet doen, is aangenaam verdwalen in de mooiste en meest schilderachtige wijken van de stad. Hier ontdek je charmante vintage-, bloemen- en boetiekwinkels, evenals elegante en haast sprookjesachtige huizen. Heerlijk om hier urenlang doorheen te wandelen. En, om een tussenstop te maken in een gezellig café! Klinkt een trip naar het culturele hart van Groot-Brittannië als muziek in de oren? Ga voor een last minute citytrip in Londen!

Ontdek de beste hotels voor een last minute verblijf in Londen!

Klinkt een trip naar het culturele hart van Groot-Brittannië als muziek in de oren? Ontdek de mooiste hotspots van deze stad en snuffel rond in de lange winkelstraten. Benieuwd? Boek snel jouw last minute stedentrip in Londen bij Prijsvrij Vakanties!