Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1990
 • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
  • Groot-Brittannie ×
  • Londen ×
  • Londen ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
078 484 770(lokaal tarief)

Op zoek naar een stedentrip met iconische architectuur en waar je geweldig kunt shoppen? Londen is waar je naar op zoek bent! Bezoek de highlights Londen Eye met een prachtig uitzicht, bekijk de Tower Bridge en de Big ben of maak een wandeling door Hyde Park. Kijk naar de wisselwacht bij Buckingham Palace, het koninklijke paleis of bezoek historische musea. Je kunt eindeloos winkelen in Oxford Street of Westfield en natuurlijk mag het gigantische warenhuis Harrods niet ontbreken. Na een lange dag kom je uiteraard even bij met een theetje. Londen in Groot-Brittannie is de perfecte stedentrip voor een midweek of een weekend, want wist je dat het maar 40 minuten vliegen is? Je bent er dus zo!

Lees meer

Populaire citytrips Londen

Weekend Londen - dé highlights

Wanneer je voor het eerst naar Londen op citytrip gaat dan zijn de highlights van de stad niet te missen. Draai een rondje in de London Eye met een mooi uitzicht over de stad, bekijk de Tower Bridge en de Big Ben, ga griezelen in de London Dungeons en een wandeling door Hyde Park kan uiteraard niet ontbreken. Voor de echte museumliefhebber staat Londen natuurlijk bovenaan voor een bezoek aan Natural History Museum of het British Museum vol prachtige kunstobjecten en oudheden. Buckingham Palace moet je natuurlijk ook gezien hebben met de dagelijkse wisselwacht.

Lekker winkelen tijdens je citytrip Londen

Shop 'till you drop is een veel gehoorde uitspraak in Londen. Het is geen geheim dat je geweldig kunt shoppen in deze stad. De vele winkelstraten zoals Oxford Street of het enorme winkelcentrum Westfield bieden een groot aanbod aan hippe kledingwinkels. Uiteraard bezoek je het iconische Harrods, een gigantisch warenhuis en drink je thee tijdens je shop-pauze.

Centrum van Londen, het bruisende middelpunt

Je kunt Londen vanuit België gemakkelijk bereiken per bus, auto, vliegtuig, boot of trein. Vind de perfecte reis en ga een paar dagen cultuur snuiven in Londen! Londen wordt gezien als één van de meest toonaangevende wereldsteden. Vanuit Picadilly Circus kun je veel toeristische attracties bereiken. De wijken Notting Hill, Greenwich, Camden Town, Kensington en Kings Cross klinken je misschien wel bekend in de oren. Breng je bezoek aan deze wijken voor de utlieme Londen-beleving!


Blogs
 • Foto
  Kerstshoppen in Londen
  01 oktober 2021

  Jingle bell, jingle bell, jingle bell rock! Voor een echt kerstgevoel moet je in Londen zijn. Én hier slaag je vrijwel altijd voor je kerstinkopen! Bekijk daarom onze beste tips over kerstwinkelen in Londen in deze blog.

  Kerstshoppen in Londen
 • Foto
  Notting Hill
  01 juni 2021

  Ben jij ook zo’n fan van de romantische film Notting Hill met Hugh Grant en Julia Roberts? Ontdek de hotspots uit de film tijdens een citytrip Londen!

  Notting Hill filmlocaties
 • Foto
  Harry Potter
  01 juni 2021

  De magische wereld van Harry Potter is wereldwijd bekend, ontdek in deze blogpost waar de prachtige filmlocaties zich bevinden en zet ze op jouw bucketlist!

  Harry Potter filmlocaties