Last Minute Torremolinos

Een vakantie naar Torremolinos in Spanje biedt uitkomst voor iedereen die op het laatste moment op zoek is naar een goedkope vakantie met veel zon. Want of je nu in het hoog -of laagseizoen komt, dit oude vissersdorp heeft alles om jouw vakantie tot een succes te maken. Zo vind je prachtige

uitgestrekte stranden en vele gezellig barretjes en (vis)restaurants die zeker de moeite waard zijn. Daarnaast zijn er in Torremolinos diverse excursies te boeken naar het populaire Malaga, het luxueuze Marbella en het mooie Fuengirola.
 
Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

Mooi weer & culturele uitstapjes

Wanneer je kiest voor een vakantie naar Torremolinos, ben je verzekerd van zon, zee strand en genoeg vertier voor jong en oud. Houd je van een beetje cultuur tijdens je vakantie? Ook dan kun je je goed vermaken aan de Costa del Sol. Torremolinos heeft zijn naam te danken heeft aan de vele windmolens die hier vroeger stonden. Helaas zijn er daar niet veel meer van over, dus voor culture bezienswaardigheden moet je buiten het dorp zelf zijn. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan het Cervantes theater in Malaga of ga naar het Picasso museum. We garanderen je een leuke dag!

Wil je tijdens een vakantie in Torremolinos vooral zon, zee, strand en uitgaan? Leef je dan uit in de vele barretjes en discotheken die 's avonds hun deuren openen.

Boek jouw last minute naar Torremolinos bij Prijsvrij.be

Wil je een Torremolinos last minute boeken? Bekijk dan direct online onze scherpe aanbiedingen. We geven de Beste Deal Garantie op al onze reizen. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Verzeker jezelf vandaag nog van een ticket naar de zon en boek jouw reis voor de beste prijs!