Last Minute El Arenal

El Arenal is gelegen aan de kust met een prachtige kilometers lange boulevard welke reikt tot de badplaats Ca’n Pastilla. Je vindt er gezellige restaurants, bars en andere uitgaansgelegenheden. Jongeren zullen deze badplaats in Spanje in de zomer vooral gebruiken om goed uit te gaan.

Ook voor gezinnen met (kleine) kinderen is het hier prima vertoeven. De brede zandstranden die rustig in de zee overlopen en een rustige zee zorgen voor een veilige situatie. Voor families die op zoek zijn naar een lastminute El Arenal hoeven hier daarom niet langer over na te denken, je weet zeker dat de hele familie mee kan naar het strand!

Lees meer
Last Minutes

Excursies in Mallorca

Aan het eind van de boulevard, waar El Arenal ophoudt, vind je een haven met de mooiste schepen en dure jachten. El Arenal staat bekend om zijn “Regatta” welke eens per jaar plaatsvindt. Met veel windsurfers op de zee geeft dit een spectaculair gezicht!

Veel Nederlandse discotheken wisselen elkaar af met gezellige kroegen. Je vindt in El Arenal vooral veel appartementen, maar de badplaats beschikt ook over een aantal uitstekende hotels en resorts welke bijzonder geschikt zijn voor een last minute El Arenal.  

De hoofdstad Palma de Mallorca bereik je gemakkelijk vanaf je accommodatie in El Arenal per bus, of anders met de fiets. Je huurt voor een paar euro per dag een fiets, waar je veel mooie tochten kunt maken.

Mallorca is een veelzijdig eiland, en biedt veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een last minute Mallorca vakantie naar de andere badplaatsen zoals Cala Millor, Santa Ponsa of Cala Ratjada. Deze badplaatsen zijn ook super geschikt voor families met kinderen, maar ook als stel of jongere kun je jezelf hier ook heel goed vermaken!

Naast Mallorca bestaan de Balearen ook uit Menorca en Ibiza. Ook hier bieden we goedkope vakanties voor aan. Een last minute naar Spanje zal ook zeker niet vervelen.

Een goedkope vakantie met een last minute El Arenal

Een goedkope vakantie naar Mallorca of een lastminute El Arenal boek je snel en binnen enkele stappen via de website van Prijsvrij.be. Doordat we geen boekingskosten rekenen en altijd de Best Deal Garantie aanbieden, weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Jouw last minute El Arenal staat voor je klaar, je hoeft alleen nog maar je koffer in te pakken!