Last Minute Belek

Als je aan een last minute Belek denkt, dan denk je aan zon, zee, strand én luxe hotels. Belek is bij uitstek geschikt voor een last minute all inclusive vakantie. De vele hotels die de luxe badplaats rijk is zijn geopend vanaf april tot en met oktober en verwelkomen de gasten om ze te laten genieten van een heerlijke zonvakantie.

Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

Wat neem jij mee?

Belek is gelegen op 30 kilometer van Antalya en is één van de nieuwste vakantieoorden aan de Turkse Rivièra. Tijdens je last minute Belek heb je een mooie combinatie tussen het strand, hotel en eventuele culturele uitstapjes. Vanaf hier kan je namelijk naar de vele gezellige badplaatsen in de regio, zoals Antalya of Side. Gezellig de marktjes afstruinen voor souvenirs, kleding en accessoires voor in huis.

Actief

Ben je een liefhebber van golf? Maak dan gebruik van de vele golfbanen die in de badplaats te vinden zijn. Bij veel hotels kun je gebruik maken van de faciliteiten zoals de golfuitrusting. Ben je liever actief bezig op een andere manier, dan kun je naar één van de vele waterparken gaan die je hier kunt vinden. De kinderen hebben urenlang plezier maar zelfs volwassenen worden weer even kind door de vele spannende glijbanen!

Waterpret voor alle leeftijden

Tijdens je last minute Belek heb je keuze uit verschillende vier- en vijfsterrenhotels. Veelal luxe waarbij het je aan niets ontbreekt. Kies je voor een “Splash” hotel, dan heb je genoeg verkoeling in het zwembad mét verschillende glijbanen. Bekijk per hotel wat de Splash factor is en hoeveel waterglijbanen (of waterspeeltoestellen) aanwezig zijn.

Last minute Belek voor de luxe vakantieganger

Toe aan luxe en toch een goedkope vakantie? Boek dan vandaag nog jouw last minute Belek naar de allermooiste hotels van Turkije. Geniet van zon, zee en strand en laat je helemaal in de watten leggen. Met een leesboek bij het zwembad of juist op de golfbaan, bij een Belek last minute staat ontspannen op de eerste plek!