Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Turkije ×
    • Turkse riviera ×
    • Belek ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Belek? Last minute Belek en all inclusive Belek vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Belek van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Belek te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Belek ligt aan de Turkse Riviera in Turkije.

Lees meer

Populaire vakanties Belek

Belek - Badplaats waar je je geen moment verveeld

Belek is één van de nieuwere vakantie bestemmingen in Turkije. Belek ligt tussen Side en Antalya in, aan de Turkse zuidkust. Deze kustlijn wordt ook wel de Turkse Rivièra genoemd. Belek is nog niet zo lang gelden ontdekt als toeristische bestemming en heeft daardoor nog een hoop charme. De badplaats Belek is ook nog een stuk rustiger dan de andere vakantie bestemmingen aan de Turkse Rivièra, die al langer bekend zijn bij toeristen.

Belek - Een prachtige badplaats

Belek is een ideale plek voor mensen die van natuur en sport houden. In de directe omgeving van de stad vind je vele natuurgebieden, waaronder zandduinen, grote eucalyptuswouden en gebieden met vele pijnbomen. Veel van die gebieden zijn het leefgebied van zeldzame vogels. Daarnaast heeft Belek kilometerslange zandstranden. Hier kan je zelfs de Caretta Caretta schildpad tegenkomen.

Luxe all inclusive resorts in Belek

Ook liefhebbers van sport kunnen hier hun hart ophalen, er zijn namelijk talloze mogelijkheden om allerlei disciplines van de watersport te beoefenen. Daarnaast staat Belek internationaal bekend om haar golfbanen. Het aantal banen lijkt maar toe te blijven nemen, tot nu toe heb je de keuze uit maar liefst vijf schitterende banen. Je kunt er ook genieten van waterpret, bezoek bijvoorbeeld het Aquapark Güral Premier.

Ontspannen tijdens je vakantie Belek

Belek mag dan vooral een natuur- en sportbestemming zijn en rustiger overkomen dan andere plaatsen aan de Turkse Rivièra, dat wil niet zeggen dat Belek niet leeft. De badplaats heeft vele winkeltjes, gezellige terrasjes en leuke cafés. Daarnaast zijn er talloze restaurants waar je heerlijk kunt eten. tijd om te vervelen heb je dus niet als je op vakantie gaat naar Belek!

Op zoek naar een all inclusive bestemming?

Het lange strand van Belek bestaat deels uit zand en deels uit grind. De meeste appartementen en hotels bevinden zich aan het strand en daardoor kun je hier optimaal genieten van een zonovergoten vakantie. De schitterende zandstranden van Belek zijn, helemaal in vergelijking met de veel toeristischere plaatsen erom heen, vrij rustig zijn.