Best Western Plus Sands

  • *
  • *
  • *

Vancouver, British Columbia, Canada

Vanafprijs geldt op:
4 november (7 dagen)
met 2 personen
Logies
Vliegreis vanafAmsterdam
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 1049

Informatie over Best Western Plus Sands

Best Western Plus Sands is een middenklasse 3-sterren hotel in Vancouver. Het hotel behoort tot de welbekende Best Western Plus keten. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,0 door meer dan 5301 reizigers. Bekijk snel de foto's en reviews van Best Western Plus Sands voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Best Western Plus Sands en geniet van een heerlijke vakantie in Canada!

Algemeen

Adres: Vancouver

Adres: 1755 Davie Street

Beperkte mobiliteit

Houd er rekening mee dat onze pakketreizen over het algemeen niet geschikt zijn voor mensen met beperkte mobiliteit, tenzij de productbeschrijving anders vermeldt. Op verzoek verstrekken wij u echter graag meer gedetailleerde informatie over deze geschiktheid, waarbij rekening wordt gehouden met uw behoeften.

Opmerking voor mensen onder de 21 jaar die alleen reizen

Personen jonger dan 21 jaar die alleen reizen zonder een volwassen begeleider worden niet geaccepteerd. Volgens de wet moet minimaal één persoon per kamer 21 jaar oud zijn.

Kennisgeving

U ontvangt de diensten die u specifiek heeft geboekt en bevestigd door uw reisorganisator (in termen van maaltijden, kamercategorie, enz.). Het optionele gebruik van hotelfaciliteiten, bijvoorbeeld spa, zakencentrum, parkeerplaats etc. is niet inbegrepen en is vrijwel altijd tegen betaling en dient ter plaatse te worden betaald, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld in de beschrijving of in uw bevestiging.

Zelf overstappen

Houd er rekening mee dat deze aanbieding geen transfer van de luchthaven naar het hotel en terug omvat. Dit dient op eigen initiatief en voor eigen rekening ter plaatse te gebeuren.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken