Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Fuerteventura ×
    • Caleta de fuste ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Caleta de fuste

Op zoek naar een goedkope vakantie Caleta de Fuste? Last minute Caleta de Fuste en all inclusive Caleta de Fuste vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Caleta de Fuste van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Caleta de Fuste te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Caleta de Fuste ligt op het eiland Fuerteventura, onderdeel van de Canarische Eilanden.

Lees meer

Populaire vakanties Caleta de fuste

Caleta de Fuste - een moderne badplaats perfect voor kinderen

Caleta de Fuste is een kleine en moderne badplaats in Fuerteventura. Caleta de Fuste heeft mooie, brede en witte stranden met een prachtige baai waar enkele watersportactiviteiten mogelijk zijn. In het centrum van Caleta de Fuste vind je enkele winkeltjes, leuke bars, gezellige restaurants en een kleine vissers- en jachthaven. Bovendien ligt Caleta de Fuste slechts op een paar kilometer van het vliegveld, hierdoor ben je snel op je bestemming!

Bezienswaardigheden Caleta de Fuste

Het strand van Caleta de Fuste bestaat uit zand en heeft een zeebodem die vrij geleidelijk afloopt. Dit maakt het strand geschikt voor gezinnen met kinderen. Het strand ligt naast de kleine vissers- en jachthaven en langs het gehele strand ligt een promenade met bankjes. Er zijn faciliteiten als ligbedden, parasols, een restaurant en een snackbar.

Door de centrale ligging op het eiland is het een goede basis voor dagtochten. Ontdek de omgeving met een quad of buggy of leer duiken bij de duikschool in Caleta de Fuste. Verder kun je op minder dan een kilometer van de stad een balletje slaan op de golfbaan.