Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Dominicaanse Republiek ×
    • Noordkust ×
    • Puerto plata ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Puerto plata

Op zoek naar een goedkope vakantie Puerto Plata? Last minute Puerto Plata en all inclusive Puerto Plata vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Puerto Plata van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Puerto Plata te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Puerto Plata ligt aan de Noordkust in de Dominicaanse Republiek.

Lees meer

Populaire vakanties Puerto plata

Puerto Plata - Perfecte combinatie tussen strand en avontuur

Puerto Plata is na Santo Domingo en Santiago de derde stad van de Dominicaanse Republiek en ligt aan de noordkust. Het is de hoofdstad van de provincie Puerto Plata. De noordkust van de Dominicaanse Republiek staat bekend om alle tropische stranden. In Puerto Plata vind je een prachtige blauwe zee met een hagelwit strand en mooie palmbomen. Hier vind je vooral luxe all inclusive hotels waar je heerlijk kunt relaxen.

Rum proeven en andere gebruiken Puerto Plata

Naast genieten op het strand kun je ook cultuur opzoeken in het centrum. Er is bijvoorbeeld het Ambarmuseum en de oude rumfabriek. Hier proef je letterlijk de sfeer van de Dominicaanse Republiek. Daarnaast vind je er mooie koloniale Victoriaanse huizen en vele lokale restaurantjes. Met de Teleférico, de enige kabelbaan in het Caribisch gebied kun je naar de top van de berg Isabel de Torres. Vanaf hier kun je de hele stad overzien. Je kunt er ook wandelen en een bezoekje brengen aan de prachtige plantentuin.

De overweldigende natuur bij Puerto Plata

De natuur in Puerto Plata is adembenemend mooi. Ga bijvoorbeeld naar de beroemde watervallen van Damajugua. Hier vind je 27 geweldige watervallen. Het rotsachtige landschap wordt omringt door prachtige groene natuur. Dit is zeker een bezienswaardigheid die je niet mag missen. In de zee vind je indrukwekkende koraalriffen met diverse soorten vissen. Hier kun je heerlijk snorkelen of duiken. Geniet je liever van de zee zonder te zwemmen? Maak een kanotocht op zee. De bergen in de omgeving lenen zich perfect voor mountainbiken of een riviertocht.