Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Egypte ×
    • Rode zee ×
    • Marsa alam ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Marsa alam

Op zoek naar een goedkope vakantie Marsa Alam? Last minute Marsa Alam en all inclusive Marsa Alam vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Marsa Alam van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Marsa Alam te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Marsa Alam is in het zuiden van Egypte gelegen aan de Rode Zee.

Lees meer

Populaire vakanties Marsa alam

Marsa Alam - Walhalla voor snorkel- en duikliefhebbers

Marsa Alam is een badplaats in het zuiden van Egypte en is een aantal jaar geleden uit het niets verrezen. Na de opening van de internationale luchthaven van Marsa Alam is dit van oudsher kleine vissersdorpje in korte tijd uitgegroeid tot een internationale trekpleister met moderne all inclusive resorts. De onderwaterwereld is hier namelijk werkelijk waar adembenemend mooi. De zuidelijke ligging van Marsa Alam staat garant voor een zonnig verblijf. Door het woestijnklimaat ligt de temperatuur hier hoger dan in de regio van Hurghada, maar een klein zomers zeebriesje maakt het zeer draaglijk om de vakantie door te brengen. Marsa Alam is een absolute aanrader voor de reiziger die wil genieten van de prachtige onderwaterwereld of wil baden in een oase van rust!

 

Wil je tijdens je vakantie nog wat van de Egyptische oudheid opsteken, dan kun je door middel van diverse excursies naar de prachtige steden Luxor en Aswan. Luxor was vroeger onder de naam Thebe de hoofdstad van Opper-Egypte en beschikt over vele archeologische sites en kunstschatten zoals de Luxortempel en de Vallei der Koningen. Ook Aswan, wat bekend staat als plaats van de Nubiërs, beschikt over vele bezienswaardigheden.