Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Marmari ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Marmari? Last minute Marmari en all inclusive Marmari vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Marmari van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Marmari te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Marmari is een badplaats in Griekenland en is gelegen op het eiland Kos.

Lees meer

Populaire vakanties Marmari

Marmari - Populaire badplaats aan de noordkust van Kos

Marmari is in de loop der jaren steeds verder uitgegroeid tot een volwaardige badplaats, maar heeft zijn bescheiden karakter behouden. Het ligt op slechts 10 kilometer van het vliegveld waardoor de transfer naar je accommodatie er kort is. Marmari heeft een schitterend lang en breed strand met wit zand en groene achterliggende duinen. De zeebodem loopt geleidelijk af waardor het erg geschikt is voor families met jonge kinderen. Aan de promenade vind je veel goede restaurantjes en strandtentjes en op loopafstand vind je de zoutpannen van Kos en strand van het nabijgelegen Tigaki. Door de centrale ligging op het eiland kun je gemakkelijk de omgeving ontdekken.

 

Oorsponkelijk behoort Marmari eigenlijk tot traditionele dorpje Pyli. Dit pittoreske dorp is geheel in typisch Griekse stijl gebouwd en vanwege de authenticiteit erg populair bij toeristen. Je vindt hier bijvoorbeeld nog oude ruïnes van een Middeleeuws kasteel. Vergeet Pyli dus zeker niet tijdens je vakantie Marmari.

Omgeving Marmari

In de omgeving van Marmari valt genoeg te beleven. Je kunt bijvoorbeeld met de fiets gemakkelijk naar Kos-Stad. Met de fiets kun je gemakkelijk naar Kos-Stad vanuit Marmari. Hier kun je de griekse cultuur ontdekken of heerlijk shoppen.