Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Rhodos ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een idyllische plaats op het eiland Rhodos? Ga dan op vakantie naar de plaats Ixia. Ixia is een kleine maar luxe badplaats waar je tot rust komt. Je vind hier vele luxe resorts en hotels. Hier ga je heen om te relaxen op het strand en om te genieten van de magische zonsondergang. Hou je van meer actie? Ga dan leren surfen! De golven zijn hoog en de wind is hier gunstig. Liever snorkelen in de blauwe zee en het onderwaterleven ontdekken? Dan is dit hier de perfecte plek voor. Flaneren over het strand en genieten van de vele restaurants aan de kust. Wil je gaan shoppen? Dan is Rhodos-stad niet ver weg. Dit is dus de plek voor jong en oud. Geniet hier van een echte strandvakantie! 

Lees meer

Populaire vakanties Ixia

Wat te doen op vakantie in Ixia?

Ixia is een badplaats wat ten zuidwesten ligt van Rhodos-stad. Ixia ligt in de gemeente Layssos. Deze vakantiebestemming is een van de populairste badplaatsen van Rhodos. Aan het strand heb je genoeg wateractiviteiten te doen. Houd je van surfen dan is Ixia een ‘’walhalla’’ voor jou! De golven zijn hoog en groot met een goede wind! Wil je nog sneller over dat water surfen? Ga dan op een jetski en scheur over het water. Ben je geen waterrat, niks aan de hand. Loop over het strand en geniet van het uitzicht, ondertussen wat eten en nog wat boetiekjes bezoeken. Ixia is een klein maar fijne regio op het eiland Rhodos. 

Dagtrips vanaf Ixia

Huur een auto en maak een dagtrip naar verschillende plekken op het eiland. 

Bezoek de oude stad van Rhodos. Deze stad staat sinds 1988 op de werelderfgoedlijst van Unesco. Oude stad van Rhodos ligt aan de haven en is omringd met een middeleeuwse stadsmuur. Geniet hier van de sfeer door de sfeervolle straatjes die je het gevoel geven of je even teruggaat in de tijd. 

Loop tussen de Vallei van Vlinders op 20 kilometer van Ixia. Neem een lekkere kop koffie of thee en geniet van al het bijzondere. De vlinders zijn daarnaartoe getrokken door de bomen die daar staan. 

Naar een bijzonder plaatsje, ga dan naar Regio Lindos. Dit plaatsje staat bekend om al zijn witte huizen aan de berg. Hier staat op 116 meter hoogte het kasteel van Lindos, wat zeker de moeite waard is om naar toe te gaan. Prachtige oudheid zie je hier terug.