Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Rhodos ×
    • Kalithea ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Kalithea? Last minute Kalithea en all inclusive Kalithea vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Kalithea van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Kalithea te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Kalithea is gelegen op Rhodos. Eén van de populaire eilanden van Griekenland. Vanwege de fantastische ligging aan het strand is dit een prima uitvalsbasis voor een zonvakantie. 

Lees meer

Populaire vakanties Kalithea

Kalithea - Van oorsprong een kuuroord 

Kalithea stond vroeger bekend vanwege de geneeskrachtige bronnen en thermen die zich hier bevonden. De overblijfselen hiervan zijn daarom zeker een bezoekje waard. Er worden vaak tentoonstellingen gehouden en één van de oude kuuroorden wordt nu gebruikt als hippe strandtent met aanlegplekken voor bootjes. Tegenwoordig is Kalithea geen kuuroord meer, maar vooral een zonaanbiddersplek! De verschillende hotels die in dit gezellige dorpje zijn te vinden bieden een veelzijdig aanbod aan. 

Van Kalithea naar Rhodos-Stad 

Kalithea ligt op ongeveer 10 kilometer afstand van Rhodos-Stad en is daarom gemakkelijk te bereiken. Met de bus, auto of scooter ben je er zo. Ook de stranden van Faliraki bereik je binnen no-time. Dit maakt van Kalithea dus ineens een zeer gemakkelijke uitvalsbasis voor je vakantie! 

De stranden van Kalithea 

De echte strandliefhebbers komen hier zeker aan hun trekken. Er zijn in Kalithea en omgeving genoeg stranden om te bezichtigen. Het water is er vaak kraakhelder en er worden verschillende duikexcursies aangeboden. Bezoek bijvoorbeeld Anthony Quinn Bay, Ladiko Beach of Kalithea Beach.