Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Israel ×
    • Rode Zee ×
    • Eilat ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

In het zuidelijkste puntje van Israel ligt Eilat, een paradijsje in de woestijn. Eilat heeft de bijnaam ‘zonnige stad’ en is de perfecte bestemming voor jouw zonvakantie. Gelegen aan een prachtig zandstrand waar je zo de Rode Zee inloopt en van een schitterende onderwaterwereld geniet. Na een dagje strand loop je langs de gezellige boulevard met leuke winkeltjes en geniet je van heerlijke lokale gerechten bij één van de vele restaurantjes. Echte shopfanaten halen hun hart op in de Ice Mall; een winkelcentrum met een groot aanbod aan winkels en zelfs een ijsbaan! Zo vermaakt iedereen zich moeiteloos in deze prachtige mall. Wat je behoefte voor een zonvakantie ook is; in Eilat zijn de mogelijkheden eindeloos en is het 365 dagen per jaar vakantie.

Lees meer

Populaire vakanties Eilat

Onze excuses

Jouw gekozen filter leverde helaas geen resultaten op.
Verwijder of kies een andere filter aan de linkerkant.

De omgeving van Eilat

Omdat Eilat in de woestijn ligt is het zeker de moeite waard hier een dagje doorheen te rijden. Je kunt zelf een auto huren of een georganiseerde jeep-excursie boeken. Ook is het mogelijk om een boottocht te boeken en al snorkelend van nog meer schitterende vissen en koraalriffen te genieten. 

Eilat met kinderen

Een vakantie in Eilat met kinderen wordt onvergetelijk. Er is een enorm aanbod aan attracties en activiteiten voor kinderen te vinden, zoals een pretpark, onderwaterobservatorium en zelfs een Dolphin Reef. Hier kun je dolfijnen zien en zelfs met ze zwemmen. Eilat is hiermee ook een zeer geschikte bestemming voor een heerlijke gezinsvakantie. 

Zon, zon en nog meer zon

Wanneer je op zoek bent naar een zonvakantie, ongeacht de tijd van het jaar, zit je in Eilat goed. De winters kennen temperaturen van 25 graden dus zelfs in de koudste periode geniet je dan ook van een heerlijke strandvakantie in Eilat.
 

Ga voor een unieke ervaring en denk voor jouw volgende vakantiebestemming eens aan Eilat. Zon gegarandeerd en genoeg activiteiten voor het hele gezin.