Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Malta ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Gozo? Last minute Gozo en all inclusive Gozo vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Gozo van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Gozo te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Gozo is een van de drie eilanden die onderdeel uitmaken van de eilandengroep Malta gelegen in de Middellandse Zee.

Lees meer

Populaire vakanties Gozo

Gozo - Mystieke parel in de Middellandse Zee

Op het rustige zustereiland van Malta lijkt de tijd stil te hebben gestaan. De tempels van Ggantija behoren tot de oudste tempels van de wereld en brengen je letterlijk 5000 jaar terug in de tijd. Ook het leven op Gozo is veel eenvoudiger dan wij gewend zijn. Boeren maken nog gebruik van traditionele landwerktuigen en oude tradities worden hier zoveel mogelijk in ere gehouden.

 

Het eiland onderscheidt zich van Malta door de groenere aard en de rustieke omgeving. Eén van de highlights is onder andere het natuurfenomeen Blue Hole. Deze ondergrondse grot is een echte must voor duikers en werd tot voor kort bijgestaan door een andere geografisch wonder. Helaas is de prachtige rotsboog "Azure Window" echter onlangs door een ruige storm ingestort. De belangrijkste plaats van het eiland is Victoria, ook wel Rabat genaamd. Een andere bezienswaardigheid op Gozo is Fungus Rock (Paddenstoelenrots), een klein rotseiland van 60 meter hoog, aan de ingang van de zwarte lagune in Dwejra. De rots is op dit ogenblik een natuurreservaat, maar de kust eromheen is vrij toegankelijk.