Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Malta ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

In de Middelandse Zee ligt de eilandengroep die samen Republiek Malta vormen. Republiek Malta bestaat uit meerdere eilanden, het hoofdeiland is ongeveer 250km² groot. Ben jij benieuwd naar dit mooie eiland? Dit bijzondere eiland heeft veel verschillende bezienswaardigheden en ruige natuur te bieden! Op Prijsvrij.be vind je verschillende accommodaties op Malta, van hotel tot klein appartementencomplex. Een adults only hotel of juist een met extra faciliteiten voor kinderen? Malta is gelegen in het zuiden van de Middellandse Zee, bestaat uit de bewoonde eilanden Malta, Gozo en Comino en biedt een schat aan culturele en historische eigendommen.

Lees meer

Populaire vakanties Malta

Malta - Land vol met historie

De archipel van Malta ligt in de Middellandse Zee en bestaat uit zes eilanden waarvan er drie bewoond zijn. Of je nu gaat voor een ontspannen luiervakantie of actief bezig wil zijn, het kan allemaal op Malta. Naast de stralende zon, de heldere zee en de heerlijke stranden vind je hier ook tal van bezienswaardige kerken, kathedralen en tempels.

Er zijn genoeg bezienswaardigheden met dank aan de rijke geschiedenis op deze voormalige Engelse kolonie zoals kastelen, forten en kerken. Hoofdstad Valletta is met 320 monumenten binnen de stadsmuren door Unesco op de werelderfgoedlijst gezet en is als Europese stedentrip een onontdekt juweeltje. Verder kun je op Malta uitstekend duiken en wandelen. Het mooiste zandstrand van Malta is Golden Bay en hou je van uitgaan, ga dan naar St. Julians voor het bruisende uitgaansleven.

 

Maak ook zeker een excursie naar het eiland Gozo waar je cultuur, rotsen en veel groen vindt. Ook duikers zullen zich prima vermaken langs de kustlijn van de eilanden. Met name in de prachtige Blue Lagoon-baai op Comino waar het water helderblauw is.