Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Portugal ×
    • Costa de lisboa ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Costa de lisboa

Op zoek naar een goedkope vakantie Costa de Lisboa? Last minute Costa de Lisboa en all inclusive Costa de Lisboa vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Costa de Lisboa van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Costa de Lisboa te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Toe aan iets nieuws? Bezoek dan de Costa de Lisboa gelegen de westkust van Portugal met de hoofdstad Lissabon als ware trekpleister. 

Lees meer

Populaire vakanties Costa de lisboa

Costa de Lisboa - geschikt voor alle vakantiegangers

De Costa de Lisboa is misschien niet de meeste bekende kust van Portugal, dat moet namelijk de Algarve zijn, maar is wel het meest veelzijdig van allemaal. Want ben je een zonliefhebber? Dan zijn er voldoende stranden en badplaatsen om uit te kiezen. Liever de drukte opzoeken? Dan kan een bezoek aan de hoofdstad Lissabon niet ontbreken. De Costa de Lisboa heeft je veel te bieden. 

Populaire badplaatsen aan de Costa de Lisboa

Cascais of Estoril zijn geweldige badplaatsen om jouw reis te beginnen naar de Costa de Lisboa. Hier kan je namelijk uitstekend genieten van een zonvakantie aan het strand maar ben je binnen no-time in de bruisende hoofdstad Lissabon. Geniet van de fantastische keuken van Portugal en proef de verschillende visgerechten op de kaart. 

Romantische vakantie naar Costa de Lisboa

Samen ertussenuit of wil jij jouw geliefde verrassen? De sfeer die je hier vindt is geweldig! Maak een dagtripje naar Sintra, met haar indrukwekkende bouwwerken. Of geniet samen van de ondergaande zon in Estoril. Als dat geen romantiek is!