Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa del sol ×
    • Marbella ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Marbella? Last minute Marbella en all inclusive Marbella vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Marbella van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Marbella te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Marbella is een wat duurdere badplaats in het zuiden van Spanje, gelegen aan de bekende Costa Del Sol.

Lees meer

Populaire vakanties Marbella

Marbella - Glitter & Glamour aan de Costa del Sol

Deze mondaine badplaats in Spanje staat vooral bekend om zijn prachtige jachthaven. Puerto Banús is dan ook de trekpleister voor veel toeristen. Het draait hier vooral om stijl, luxe, glamour en jetset. Buiten de prachtige plezierjachten vind je hier ook veel leuke winkeltjes, restaurants en terrasjes. Binnen de Arabische stadsmuren van Marbella vind je de sfeervolle oude binnenstad. In dit authentieke, gezellige en autovrije gedeelte kun je perfect winkelen en slenteren door de smalle straatjes, langs kerkjes en pleintjes.

 

Daarnaast beschikt Marbella over een wandelboulevard waar langs je heerlijk kunt flaneren. Aan het strand kun je bovendien tal van watersporten beoefenen, zoals jetskiën, waterskiën, zeilen, windsurfen en duiken.

 

Marbella wordt ook wel de golf hoofdstad van de Middellandse Zee genoemd. In de directe omgeving van Marbella bevinden zich namelijk maar liefst tientallen prachtige golfbanen. Allen met verradelijke holes aangezien het glooiende landschap zorgt voor het nodige hoogteverschil.