Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa dorada ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Costa dorada

Op zoek naar een goedkope vakantie Costa Dorada? Last minute Costa Dorada en all inclusive Costa Dorada vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Costa Dorada van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Costa Dorada te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! De kustlijn van de Costa Dorada is maar liefst 216 kilometer lang, en met verschillende prachtige badplaatsen de ideale uitvalsbasis voor een zonvakantie in Spanje!

Lees meer

Populaire vakanties Costa dorada

Costa Dorada - Geliefd door zonaanbidders

De Costa Dorada, of ook wel Costa Daurada genoemd, heeft een tal van mooie badplaatsen die tijdens de zomermaanden druk bezocht worden door toeristen. Denk aan de bekende badplaatsen Salou, Cambrils of La Pineda maar ook de wat minder bekende Montroig of Roda de Bara zijn zeer geliefd.

Vertier en plezier aan de Costa Dorada

PortAventura World is het grootste Spaanse themapark gelegen in Salou en tijdens een vakantie aan de Costa Dorada écht niet te missen. Bezoek het snelle Ferrariland of krijg een dosis adrenaline terwijl je van de engste waterglijbanen af roetsjt. Ook cultuurliefhebbers komen aan hun trekken aan de Costa Dorada door een bezoek aan het Romeinse aquaduct "Aqüecte de les Ferreres" of aan het Nationaal Archeologisch Museum van Tarragona vol vondsten uit het Romeinse verleden.

Stranden van de Costa Dorada

De Costa Dorada wordt doorgaans druk bezocht maar ook hier vind je nog prachtige niet-ontdekte plekjes waar je prima jouw handdoek kunt neerleggen. Verblijf bijvoorbeeld in La Pineda, een kleinere badplaats. Hou je mee van drukte? Dan is een vakantie Salou de perfecte locatie! Dansen tot in de late uurtjes en overdag relaxen op het strand zijn het dagelijkse ritme.