Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
    • Cala millor ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Cala millor

Op zoek naar een goedkope vakantie Cala Millor? Last minute Cala Millor en all inclusive Cala Millor vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Cala Millor van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Cala Millor te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Cala Millor is een kleine, maar gezellige badplaats in Spanje en is gelegen aan de oostkust van het eiland Mallorca.

Lees meer

Populaire vakanties Cala millor

Cala Millor - Mooi strand met gezellige promenade

Vlieg naar de Spaanse zon en beleef een rustige maar gezellige vakantie in Cala Millor gelegen op het exotische Mallorca. Wordt verrast in dit kleine badplaats waar cultuur, natuur en gezelligheid samen komt. Ontdek de prachtige boulevard met talrijke sfeervolle terrasjes, winkels en restaurants. Beleef Cala Millor per paardenkoets of huur een auto om auto om het prachtige landschap in de omgeving te verkennen.

 

Ontspan aan de kust met uitzicht op de sprankelende Middellandse Zee of neem een kijkje in het onderwaterleven. De kust van Cala Millor kenmerkt een diversiteit aan sportmogelijkheden, met name paardrijden, tennis en duiken zijn favoriet. Het prachtige strand loopt geleidelijk af wat perfect is voor gezinnen met kinderen. Kinderen kunnen zich vermaken op één van de vele speeltuinen, skelterbanen of ze kunnen een ritje op de pony maken. Kortom een waar kinderparadijs.

 

Voel je thuis in één van de vele grote vakantiehuizen waar Cala Millor over beschikt. Een goede uitgangspunt om het eiland Mallorca te ontdekken. Door de goede busverbinding is alles mogelijk. Maak een dagtocht naar het moderne Palma, maak schitterende wandelingen of maak een uniek piratenboottocht, zeker aan te raden voor gezinnen met kinderen.

 

Ontwijk het massatoerisme en verblijf in het rustige vakantiebestemming Cala Millor waar je kunt genieten van de warme Spaanse zonnestralen.