Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
    • Colonia De Sant Jordi ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Colonia De Sant Jordi

Ga jij mee op vakantie naar het prachtige Mallorca? Dan wil je naar Colonia de Sant Jordi in het zuiden van Mallorca. Colonia de Sant Jordi was vroeger een sfeervol vissersdorpje maar is uitgegroeid tot een heerlijke vakantieplek voor jong en oud. De stranden zijn kindvriendelijk en hebben een fijn zandstrand met een prachtige azuurblauwe zee. Even het strand ontvluchten? Bezoek dan de gezellige binnenstad van Colonia de Sant Jordi met leuke marktjes, winkels en lekkere restaurants. Neem ook een kijkje buiten Colonia de Sant Jordi, door een scooter te huren en te gaan toeren. Hou jij wel van een feestje? Dan kan jij hier je geluk hier niet op. Neem een kijkje in ons aanbod en vlieg met ons mee voor een heerlijke vakantie in Colonia de Sant Jordi!

Lees meer

Populaire vakanties Colonia De Sant Jordi

Vakantie Colonia de Sant Jordi: wat te doen?

Deze vakantiebestemming heeft alles voor jong en oud. Of je nu van zon, zee, strand en cultuur houdt en met je kinderen of juist met je vrienden op vakantie gaat. In Colonia de Santa Jordi is er genoeg te beleven. Huur een auto en bezoek de verschillende stranden in de omgeving. Naast de stranden en de prachtige zee heb je hier ook mooie wandelpaden langs het strand. Wandel naar de vuurtoren en over het strand naar Ses Salines, waar je een waanzinnig uitzicht hebt over de zee en de stranden. Loop vanaf hier naar de omliggende zoutvelden op het eiland en proef het verse zout zo van het land.

Een culturele stop maken? Ga naar de kleine, maar toch gezellige haven van Colonia de St. Jordi. Boek vanaf hier een excursie naar het prachtige eiland Cabrera, waar een kasteel te vinden is. Dit mooie stukje van Mallorca heeft een rijke geschiedenis waar je alle historie van de stad kan beleven.

Colonia de Sant Jordi; de omgeving 

Heb je een auto gehuurd of wil je met het openbaar vervoer het eiland ontdekken? Dan heb je genoeg plaatsen waar je heen wil. Bezoek de leuke stad Mancour, waar je heel de dag door de kleine straatjes heen struint met leuke boetiekjes en pleintjes met restaurants. Ga je voor een strand locatie met stad, dan is Puerto de Soller een leuke dag uit. Hier zijn tal restaurants en leuke winkeltjes te vinden. Deze stad ligt tussen de prachtige groene bergen waar je uitkijkt op de haven. Natuurlijk mag een bezoek aan de hoofdstad Palma de Mallorca niet ontbreken. Hier vind je leuke winkels waar je je geluk niet op kan. Maar ben je ook in voor een avond uit dan is dit the place to be, om tot diep in de nacht een sangria te drinken op één van de gezellige terrasjes.

Heb jij ook zin om lekker te genieten? Boek dan snel je vakantie naar Colonia de Sant Jordi met Prijsvrij Vakanties en geniet op dit mooie eiland.