JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Lekkere restaurants in Sevilla » Prijsvrij Vakanties

Lekkerste restaurants in Sevilla

Auteur: Trix  Gepubliceerd op: 13-04-2022

Héb jij een citytrip naar Sevilla geboekt en bén jij gek op lekker eten en drinken? Dan hebben wij een perfecte match te pakken. Vandaag gaan we het namelijk hebben over de lekkerste restaurants in Sevilla! Van heerlijke koffie tot waanzinnige tapas: Sevilla is qua eten en drinken net zo veelzijdig als de stad zelf. Omdat je waarschijnlijk al een lijstje hebt met bezienswaardigheden en winkels die je niet wilt missen hebben wij voor jou het lijstje met restaurant hotspots gemaakt. Heb jij lekker veel tijd over om te eten en drinken tijdens jouw citytrip in Sevilla. Win-win toch?

Eten als een hipster in Sevilla

Hou je van lekker zoet eten in een Instagram-waardige entourage? Dan is Salt & Sugar jouw place to be! Hier kies je uit de allerlekkerste muffins, croissants en churro’s. Eet je graag vegetarisch of veganistisch? Dan is Jester een dikke tip, waar ze verschillende heerlijke broodjes, bagels en muesli bowls hebben. ’s Avonds is Lobo López een absolute aanrader, waar je midden in de jungle vibes geniet van heerlijke hapjes die je kunt delen met je reisgenoot (of niet natuurlijk ;-)).

 
Ontbijt bij Jester& Interieur van Lobo López

Eet als een local in Sevilla

En wat eten locals in Sevilla? Tapas natuurlijk! Dit doe je wat ons betreft het best bij Pelayo! Dit restaurant vind je vlakbij de kathedraal in het midden van de stad. Laat je niet misleiden door de prijzen: deze zijn zó laag dat je hele kleine hapjes verwacht, maar eigenlijk heeft iedere tapas meer weg van een voorgerecht dan een klein hapje. Een andere heerlijk traditionele tapasrestaurant is Bar Estrella, verscholen in een superknus straatje. Het Spaanse getetter van de locals maakt de sfeer compleet en dat alles onder het genot van de meest te gekke tapas van Sevilla.


Croquettas van Pelayo Bar

Dansjes en drankjes in Sevilla

Heb je heerlijk gedineerd in Sevilla maar heb je nog energie voor een nachtje in de stad? Bezoek dan sowieso een keer een flamenco show. Deze dans vindt zijn oorsprong in Sevilla en is écht een bezoekje waard. Heb je geen zin om er speciaal voor naar een bar te gaan? Dan is de kans groot dat je bij Plaza de Espana een buitenlucht-showtje mee kunt pakken. Heb je zin in een goed feestje tot in de late uurtjes? Dan zit je in de wijk Alameda helemaal op je plek. Dit is een wat chiquere buurt waar je vette clubs en mooie rooftop bars vindt.


Flamenco danseres in Sevilla


Waarschijnlijk heb je al wel door dat er van slapen weinig terecht gaat komen tijdens jouw citytrip in Sevilla. Maar dat maakt helemaal niets uit, want zodra je wakker wordt valt er alweer een nieuw restaurantje te ontdekken dat je van de nodige energie voor de dag gaat voorzien!