Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Verenigde Staten ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
078 484 770(lokaal tarief)

Vakantie Verenigde Staten

De Verenigde Staten van Amerika wordt gevormd door vijftig staten. Het is één van de grootste landen ter wereld en beschikt daardoor letterlijk over onbegrensde mogelijkheden. Van woestijnen tot immense steden en prachtige nationale parken tot aan indrukwekkende berggebieden en kilometerslange stranden. Of je nu gaat naar Florida of New York aan de oostkust, Californië of Arizona aan de westkust of alles daartussenin, een vakantie naar de Verenigde Staten staat garant voor een onvergetelijke en veelzijdige reis. Gaat u een gokje wagen in Las Vegas of zoekt u liever de rust op in een van de vele nationale parken? Dit land heeft oneindige mogelijkheden. Laat u verrassen door de Amerikaanse gastvrijheid!

Lees meer

Populaire vakanties Verenigde Staten

Verenigde Staten – Onbegrensde mogelijkheden

Heb je nog nooit een bezoek gebracht aan de Verenigde Staten? Dan is het de hoogste tijd dat je dit fascinerende land gaat ervaren. De federale republiek omvat 50 staten en is na Rusland en Canada het grootste land ter wereld. Toeristen kunnen genieten van de typische Amerikaanse sfeer in de moderne steden en van het schitterende landschap even buiten de steden.

De veelzijdige Verenigde Staten

De Verenigde Staten is rijk aan bezienswaardigheden wat afgewisseld wordt met een prachtig landschap. Verdwaal in de moderne straten van New York, ontdek de filmindustrie van Los Angeles en bezoek the Walk of Fame van Hollywood, bewonder het business centrum van Chicago of beleef het uitgaansleven van Houston. Geniet van de vele shows of waag een gokje in gokhoofdstad van de wereld: Las Vegas. Ervaar de rust van de Verenigde Staten in de imposante nationale parken zoals Yellowstone, Grand Canyon, Zion, Yosemite, Sequoia en Bryce Canyon. Voor natuurliefhebbers zijn de immense Rocky Mountains een echte must.

Ga op ontdekkingsreis door de Verenigde Staten

Bij een bezoek aan dit prachtig land is het van harte aan te raden om rond te trekken waardoor alle trekpleisters aan bod komen. Vervelen tijdens jouw vakantie zit er niet in wanneer je een bezoek brengt aan de indrukwekkende Verenigde Staten.