Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Verenigde Staten ×
    • New york ×
    • New york city ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Citytrip New york city

Op zoek naar een goedkope stedentrip New York City? Last minute New York City en all inclusive New York City vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in New York City van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale stedentrip New York City te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je stedentrip! New York City ligt in de gelijknamige staat New York in het noordoosten van de Verenigde Staten en staat bekend als een bruisende stad die voortdurend in beweging is.

Lees meer

Populaire vakanties New york city

New York City – The City that never sleeps

New York, wat in de volksmond ook wel "The Big Apple" wordt genoemd, is het bruisende, economische hart van de Verenigde Staten. In de stad vind je een smeltkroes aan culturen en dat is overal goed terug te zien. Je kunt er fantastisch winkelen, prachtige kunst bewonderen, goed uitgaan, ontspannen in parken en genieten van de natuur.

 

De stad bestaat uit vijf verschillende wijken die allemaal het bezoeken waard zijn. Manhattan is het centrum van de stad en met zijn 'concrete jungle' het meest bekend van films en series. Brooklyn is het dichtstbevolkt en wordt via de iconische Brooklyn Bridge verbonden met Manhattan. Queens staat bekend om haar sportevenementen zoals de US Open Marathon van New York en het stadion van de New York Mets. The Bronx is een erg multicultureel stadsdeel en Staten Island kennen toeristen vooral door het mooie uitzicht op Manhattan.

Volop kunst, cultuur & natuur

New York is een stad waar niemand zich hoeft te vervelen. Kunst, cultuur, natuur, architectuur: het is er volop aanwezig. Naast Times Square, de Liberty Tower, 9/11 Memorial en het bekende vrijheidsbeeld is het ook erg mooi om de stad juist van boven te bewonderen, bijvoorbeeld vanaf het Empire State Building of Rockefeller Center.

 

Kunstliefhebbers moeten zeker een bezoekje brengen aan het Metropolitan Museum of Art, het Guggenheim Museum of het Museum of Modern Art. Hou je van musicals, ga dan naar Broadway! Wil je liever de drukte even ontlopen geniet dan van het prachtige Central Park of ga picknicken in High Line Park.

Modestad New York

Natuurlijk is New York ook dé stad bij uitstek om te shoppen. Bezoek de warenhuizen Macy’s en Bloomingdales en loop door de bekende winkelstraten Fifth Avenue, 57th Street of Madison Avenue. Winkelliefhebbers zullen zeker niet met lege handen thuis komen dus houdt wat extra ruimte vrij in je koffer!