Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Hongarije ×
    • Budapest ×
    • Budapest ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope stedentrip Budapest? Last minute Budapest en stedentrip Budapest vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen op Budapest van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale stedentrip Budapest te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Budapest is één van de prachtige steden die de Balkan rijk is en ligt in Hongarije.

Lees meer

Populaire vakanties Budapest

Budapest - Cultureel hart van Centraal-Europa

Budapest bestaat eigenlijk uit twee verschillende delen welke worden opgesplitst door de rivier de Donau. De ca. 1,7 miljoen mensen die in deze stad leven zorgen voor een bruisende sfeer. Ideaal dus voor een stedentrip! De populairste bezienswaardigheden van Budapest zijn o.a. de Burcht van Boeda, het Vissersbastion en het Heldenplein.

Ontspannen in de warmwaterbronnen van Budapest

Budapest staat bekend om haar warmwaterbronnen. De bekendste is misschien wel de Széchenyibad. Dit kuuroord is het grootste medicinale kuuroord van Europa en heeft een prachtig neobarokke stijl. Heerlijk na een dag wandelen in deze grote stad!

Een dag aan de Donau

Bezoek deze geweldige highlights van de stad Budapest vol geweldige indrukken van de stad. begin bij de Burcht van Boeda, het oude paleis van de koning met een geweldig historische achtergrond. Vervolg je weg langs het Budapest History Museum en de nationale bibliotheek; Széchényibibliotheek. Ook het Hungarian Natinal Gallary en de Matthiaskerk liggen op deze route. Eindig je wandeling bij het Vissersbastion. Een bekend bouwwerk van Budapest.