Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Hongarije ×
    • Budapest ×
    • Budapest ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Budapest is één van de prachtige steden die de Balkan rijk is en ligt in Hongarije. Deze hoofdstad is de laatste jaren steeds populairder geworden. Een citytrip naar Budapest mag dus niet ontbreken op uw bucketlist! Rivier de Donau scheidt de stadsdelen "Buda" en "Pest" en verbindt deze met de prachtige kettingbrug. Het Széchenyibad is een van de populairste bezienswaardigheden in deze stad. Hier vindt u heerlijke thermale baden en kan uw lichaam ontspannen na een intensieve stedentrip. Ook een rondleiding in het Parlementsgebouw mag eigenlijk niet ontbreken, evenals een boottochtje over de Donau. U zult uw ogen uitkijken in deze prachtige Oost-Europese stad! Weet u al wanneer u vertrekt?

Lees meer

Populaire vakanties Budapest

Budapest - Cultureel hart van Centraal-Europa

Budapest bestaat eigenlijk uit twee verschillende delen welke worden opgesplitst door de rivier de Donau. De ca. 1,7 miljoen mensen die in deze stad leven zorgen voor een bruisende sfeer. Ideaal dus voor een citytrip! De populairste bezienswaardigheden van Budapest zijn o.a. de Burcht van Boeda, het Vissersbastion en het Heldenplein.

Ontspannen in de warmwaterbronnen van Budapest

Budapest staat bekend om haar warmwaterbronnen. De bekendste is misschien wel de Széchenyibad. Dit kuuroord is het grootste medicinale kuuroord van Europa en heeft een prachtig neobarokke stijl. Heerlijk na een dag wandelen in deze grote stad!

Een dag aan de Donau

Bezoek deze geweldige highlights van de stad Budapest vol geweldige indrukken van de stad. begin bij de Burcht van Boeda, het oude paleis van de koning met een geweldig historische achtergrond. Vervolg je weg langs het Budapest History Museum en de nationale bibliotheek; Széchényibibliotheek. Ook het Hungarian Natinal Gallary en de Matthiaskerk liggen op deze route. Eindig de wandeling bij het Vissersbastion. Een bekend bouwwerk van Budapest.