JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Winterzon Portugal » Zonvakantie in de winter » Prijsvrij.be
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Verzorging
Zoek vakanties

Winterzon hotels in Portugal

De 10 fijnste hotels om te genieten van de fijne winterzon in Portugal:

* Prijzen inclusief verplichte kosten en onder voorbehoud van beschikbaarheid

Winterzon Portugal

Ben jij klaar om het gure winterweer te ontvluchten en het warmer op te zoeken? Portugal is een van de meest geliefde winterzon bestemmingen. In het zuiden van het land ervaar je in de wintermaanden alsnog zeer prettige temperaturen en een zonnetje. De Algarve, bloemeneiland Madeira of de Azoren zijn heerlijke bestemmingen in Portugal om te overwinteren in Portugal!

Ervaar de winterzon in de Algarve

De algarve is de meest zuidelijke provincie van Portugal. Deze provincie wordt bijna omringd door lange, witte zandstranden. Met rond de 3000 zonuren per jaar is dit een van de zonnigste regio’s van Europa. Het winterzonnetje schijnt hier rond de 6 uur per dag. Wat genoeg is om aan jouw portie vitamine D te komen! Naast het aangename winterweer kun je hier genieten van de geweldige cultuur en het verrukkelijke Portugese eten. De Algarve is een regio die erg in trek is bij overwinteraars.

Overwinteren op bloemeneiland Madeira

Madeira wordt ook wel het eiland van de eeuwige lente genoemd. Dit subtropische eiland ligt voor de kust van Marokko. Dit zorgt er dan ook voor dat het weer het gehele jaar heerlijk aangenaam is. In de maanden november tot en met maart liggen de temperaturen rond de 15 graden. Ook schijnt de zon gemiddeld 5 uur per dag. Je dikke winterjas kun je dus thuis laten!

Een winterzon vakantie op de Azoren

De Azoren zijn een eilandengroep die behoren tot Portugal. De winterzon schijnt hier volop! Deze archipel beschikt over immense natuur. Hier kun je prachtige wandelingen maken of genieten van alle rust die je hier ervaart. De temperaturen liggen hier in de wintermaanden tussen de 13 en 20 graden. Warm genoeg dus om de natuur in te trekken of te genieten van een lokaal wijntje op een van de vele strandboulevards!

Citytrips vol winterzon in Portugal

Naast de zonovergoten regio’s zijn er ook erg leuke steden in Portugal. De twee bekendste steden zijn waarschijnlijk Lissabon en Porto. Ook hier komen de temperaturen in de winter niet onder de 12 graden uit. En zolang de zon schijnt kun je genieten op een terrasje in de warme zon! Daarnaast is het voordeel van een citytrip in de winter dat het vaak wat rustiger in de steden is. De prijzen van hotels liggen lager en je zult het lokale leven wat meer ervaren dan in de zomermaanden.

Boek jouw voordelige winterzon vakantie naar Portugal

Tijdens jouw winterzon vakantie in Portugal ontvlucht je gemakkelijk aan het natte herfstweer of de koude winter in België. Op Prijsvrij.be vind je gemakkelijk de perfecte zonvakantie in de winter naar Portugal. Of je nou op zoek bent naar een korte citytrip of om langdurig te overwinteren. Je kunt er voor kiezen om jouw vakantie een aantal maanden vooruit te boeken of te profiteren van de lage prijzen van een last minute vakantie!