Winterzon

Een winterzon vakantie staat voor genieten van zon, zee en strand in de wintermaanden! 
Je ontsnapt even aan de Belgische kou en geniet van heerlijke zonnestralen op één van de zonzekere bestemmingen. Zowel tijdens verre reizen, als dichter bij huis. Ben je dus op zoek naar zon in de winter? Prijsvrij.be heeft het mooiste aanbod speciaal voor jou geselecteerd.

Lees meer

Reisperiode

In het najaar lopen de temperaturen in België al flink terug en het verlangen naar de zon neemt alsmaar toe. Winterzon vakanties vinden daarom plaats van oktober tot en met maart en geven je de energie boost die je nodig hebt om de wintermaanden door te komen. Een groot voordeel van het reizen in deze periode zijn de gunstige prijzen. Je profiteert hierbij dan ook van scherpe aanbiedingen.

Winterzon bestemmingen

Populaire bestemmingen waar de temperaturen in het najaar erg aangenaam zijn, zijn bijvoorbeeld de Canarische Eilanden, Egypte, Marokko, Portugal en Turkije. Maar ook in exotische landen als Thailand, Malediven, Mexico, Verenigde Arabische Emiraten en de Dominicaanse Republiek is het heerlijk vertoeven.

Boek jouw voordelige winterzon vakantie online

Boek je bij Prijsvrij.be, dan ben je verzekerd van de laagste prijs. Wij hanteren namelijk de Best Deal Garantie, waardoor je altijd verzekerd bent van een aantrekkelijke vakantie tegen de beste prijs. Ook voor een winterzon vakantie geldt: met ANVR/SGR garanties, géén boekingskosten én de Best Deal Garantie!