Zonvakantie September

Ben jij nog niet klaar voor de herfst? Gelukkig is het in september ook op veel plekken nog heerlijk warm weer. Ook zijn de schoolvakanties in september afgelopen waardoor het op veel bestemmingen wat rustiger is. Dit maakt van september een ideale maand om nog even weg te gaan. In landen als Italië, Spanje, Griekenland en de Canarische Eilanden kun je hier nog genieten van het warme weer!

Lees meer

Hippie-eiland Ibiza in september

Ibiza is een zeer geliefd eiland. De temperaturen liggen hier in september nog rond de 27 graden en ook het zeewater is nog 24 graden. Op dit eiland beleef je een najaar vol met zon, zee, strand, cultuur en heerlijk eten! Hoewel Ibiza bekend staat als het ultieme feesteiland, heeft het nog veel meer te bieden. Dit wordt afgelopen jaren dan ook steeds meer gezien. De warme cultuur en de prachtige natuur die het eiland te bieden heeft mogen absoluut niet vergeten worden tijdens jouw vakantie.

Zonnig Mallorca in het najaar

Het Spaanse eiland Mallorca ligt slechts op 2,5 uur vliegen. Vooral de maanden mei tot en met oktober zijn heerlijk op Mallorca. Met temperaturen die oplopen tot 30 graden en de zee is ook erg aangenaam. In september kun je temperaturen van rond de 25 graden verwachten. Daarnaast is Mallorca een perfecte bestemming voor verschillende soorten vakantiegangers. Van gezinnen tot vriendengroepen. Van de gouden stranden en de gezellige boulevards tot de baaien waar je prachtig kunt snorkelen en duiken.

Dans de Sirtaki en geniet van moussaka in Griekenland

In Griekenland kun je genieten van alles wat je maar wenst op vakantie; prachtig weer, parelwitte stranden, heerlijke gerechten en een verbazingwekkende natuur. Dit gecombineerd met een bijzonder aardig volk maakt Griekenland het ideale vakantieland voor veel mensen. De hoofdstad Athene is perfect voor een stedentrip. In september liggen hier de temperaturen nog ver boven de 20 graden. Ook zijn de verschillende eilanden een bezoekje waard! Het is hier in september een stuk rustiger dan in het hoogseizoen en dus hoef je niet de eerste te zijn die een handdoekje aan het zwembad klaar legt. Wellicht ervaar je nog wel dat je een strand voor jezelf hebt! Een zonvakantie naar Griekenland in september is een absolute aanrader!