Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Cyprus ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Cyprus? Last minute Cyprus en all inclusive Cyprus vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Cyprus van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Cyprus te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Dit eiland in de Middellandse Zee kent drie belangrijke regio's, Paphos en Larnaca liggen in het zuidelijke deel oftwel de Republiek Cyprus. Noord-Cyprus is het Turkse deel van het eiland.

Lees meer

Populaire vakanties Cyprus

Cyprus - Vakantie voor zonaanbidders

Op Cyprus schijnt de zon het hele jaar door. Dit geboorte-eiland van godin Aphrodite is een ideale vakantiebestemming voor een ontspannen strandvakantie. Voel je meer voor een actieve vakantie? Naast zeilen, duiken en andere watersporten kun je op Cyprus ook fantastisch golfen, een wandeltocht maken in het bergachtige landschap of het eiland verkennen op de mountainbike of per terreinwagen.

 

Geografisch gezien hoort het eiland bij Azië maar in cultureel opzicht wordt het meestal bij Europa gerekend. In Cyprus vind je sporen van diverse beschavingen die in de lange geschiedenis van het eiland een rol hebben gespeeld. In badplaats Limassol vind je prachtige zandstranden, gezellige winkeltjes en restaurants. Combineer je strandvakantie met cultuur want deze badplaats is een ideaal startpunt voor allerlei excursies en dagtochten omdat het precies tussen de twee Grieks-Romeinse opgravingen van Kourion en Amathus ligt. De moderne, dynamische hoofdstad Nicosia (of Lefkosia) mag je niet missen tijdens je verblijf op Cyprus. De oude binnenstad is met zijn wirwar aan straatjes en historische gebouwen een attractie op zich. Uitgaan tot in de vroege uurtjes doe je in kustplaats Ayia Napa (Agia Napa).