JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Leuke tips voor een jongerenvakantie naar Lloret de Mar

Leuke tips voor een jongerenvakantie naar Lloret de Mar

Auteur: Trix  Gepubliceerd op: 19-10-2021


Lloret de Mar, dé vakantiebestemming voor alle losbollen (oftewel; jij en je vrienden). Gelegen aan de Costa Brava in Spanje vind je hier alles wat je nodig hebt voor een te gekke vriendenvakantie. Natuurlijk barst het in Lloret van de leuke bars en discotheken – maar liefst 300 – maar dat hoeven we jou niet te vertellen. Daarom in deze blog wat andere leuke tips voor een jongerenvakantie naar Lloret, want je moet jezelf overdag natuurlijk ook een beetje kunnen vermaken.


Sant Roma kerk in Lloret de Mar

Vette activiteiten in Lloret

Omdat er veel jongeren op vakantie gaan in Lloret is het aanbod activiteiten hier perfect op aangepast. Hou je dus wel van een beetje actie met een beste dosis adrenaline? Dan zit je hier helemaal op je plek! Vette activiteiten die je in Lloret kunt doen zijn bijvoorbeeld bungeejumpen of scaddiven (allebei in het waterpark Waterwold), een quad huren, een dagje varen op een partyboot of met een jeep zelf de omgeving door crossen.


Kasteel bij Lloret de Mar

Geheime strandjes in Lloret

Natuurlijk zijn de stranden Playa de Lloret en Playa Fenals perfect om lekker uit te brakken, in de zon te bakken of een beetje te beachballen. Maar Lloret heeft nog veel meer strandjes die je niet wilt missen tijdens jouw vriendenvakantie. Cala Boadella bijvoorbeeld, dat iets ten zuiden van Playa Fenals ligt. Dit ligt achter een supermooi dennenbos waardoor toeristen het vaak niet weten te vinden. Ook het steile pad van 200 meter dat er naartoe leidt schrikt sommigen af, waardoor het perfect is voor jou en je vrienden. Als je nog iets verder doorloopt kom je bij Santa Cristina. Dit wordt ook omringd door bossen dus je vindt er weinig golven en wind, maar wel een hele leuke strandbar met lekkere drankjes en snacks. Zie jij jezelf al liggen?


Cala Boadella

Mis niets en ga op kroegentocht

Ok, we zeiden al dat we jou niet hoeven te vertellen hoeveel toffe bars en clubs je in Lloret vindt. Maar een goede manier om FOMO te voorkomen is door voor een clubtour of kroegentocht te kiezen. Er zijn verschillende aanbieders van deze tochten, die jou de vetste bars en discotheken laten zien zodat je geen feestje hoeft te missen. Er zitten altijd shots bij inbegrepen, dus een lekkere manier om kennis te maken met alle kroegen en clubs en zo jouw favoriet te kiezen.De boulevard van Lloret de Mar by night

Hoteltip: L Azure****

Waarschijnlijk had je weinig overtuiging nodig om met je vrienden lekker op vakantie te gaan naar Lloret, maar mócht er nog twijfel geweest zijn dan is deze nu waarschijnlijk weg. Lloret heeft gewoon echt álles wat je zoekt om lekker te ontspannen en los te kunnen gaan, dus ga voor die onvergetelijke trip!