JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Tips voor een goedkoop vrienden weekend weg!

Tips voor een goedkoop vrienden weekend weg! 

Auteur: Trix  Gepubliceerd op: 19-10-2023


Yes, eindelijk is het zover! Niet meer bij pa en ma achter in de auto, maar lekker zelf de wereld ontdekken met een groep vrienden. Het enige nadeel van niet meer met je ouders meegaan is natuurlijk dat je zelf voor de kosten op mag draaien. Maar gelukkig hebben wij een paar tips weten te verzamelen voor een goedkoop vrienden weekend weg, zodat je ook met een klein budget lekker kunt genieten. Laat je inspireren door onze tips en bereid je voor op een belevenis die je nooit meer gaat vergeten!

Tip 1: Feesten op Mallorca

Wat staat er centraal bij een vriendenweekend? Partyen en lekker doen waar je zelf zin in hebt. Mallorca is hiervoor ideaal, want beschikt over te gekke clubs en bars én over heerlijke stranden om ’s middags je roes uit te kunnen slapen. Je vliegt er al in 2,5 uur naartoe en is dus perfect voor een weekend met je vrienden. Populaire en goedkope bestemmingen rond de hoofdstad Mallorca – Palma de Mallorca – zijn El Arenal en Playa de Palma, en aan de andere kant van het eiland Cala Millor.

Hoteltip: Torre Azul****


Strand vlakbij Palma de Mallorca

Tip 2: Onvergetelijk Malta

Een ander eiland dat een dikke tip is voor een goedkoop weekend met je vrienden is Malta. Het klinkt ver weg, maar ook hier ben je al in een kleine drie uurtjes vliegen. De stad St. Julians biedt alles wat je nodig hebt om lekker alles te vergeten en heeft de perfecte combinatie van stad en strand. Omdat je bij een weekend weg niet te veel wilt reizen is St. Julians ideaal, want dit ligt op slechts 10km van het vliegveld. Ga jij voor een appartement zodat je gezellig met z’n allen bij elkaar verblijft, of heb je liever wat meer privacy met een eigen hotelkamer? Op Malta kan het allemaal en zijn de prijzen net zo vriendelijk als de locals.

Hoteltip: Cavalieri Art****


St. Julians in Malta

Tip 3: Bruisend Lissabon

Misschien vinden jij en je vrienden het leuk om naast een bruisend nachtleven ook een bruisende stad te kunnen bezoeken terwijl de zon wél schijnt. Lissabon is dan een perfecte bestemming en ideaal voor een goedkoop weekend met je vrienden. De historische binnenstad is prachtig en je kunt er superlekker eten en winkelen. Is de nacht toch iets te heftig geweest om overdag óók nog de stad in te gaan? Dan vind je in Lissabon ook een heerlijk strand om even lekker bij te komen.

Hoteltip: Hotel Mundial****


Traditionele tram in Lissabon

Wist jij dat je zulke vette bestemmingen kunt bezoeken met een klein budget? We hopen dat je enthousiast bent geworden en binnenkort met jouw vrienden in het vliegtuig zit voor een onvergetelijk weekend weg. Waar de reis ook heengaat: alvast heel plezier en vergeet niet héél veel foto’s te maken, die ga je later koesteren ;-)