JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Leukste vakantiebestemmingen met vrienden » Prijsvrij.be

Leukste bestemmingen met vrienden

Auteur: Trix  Gepubliceerd op: 07-07-2023

Niets is fijner na een jaar werken of studeren dan lekker met je vrienden op vakantie te gaan. Geen spanning van een examenuitslag en nog geen ‘verplichting’ om met je gezin op vakantie te gaan, maar lekker alleen maar doen waar jij en je vrienden zin in hebben. Deze tijd van je leven krijg je nooit meer terug, dus zorg ervoor dat je er alles uithaalt wat erin zit! Speciaal voor jouw vriendenvakantie hebben wij de leukste bestemmingen uitgezocht. Een paar van de criteria? Natuurlijk een bruisend nachtleven, een heerlijk strand om op bij te komen en een leuke omgeving voor sportieve uitjes. Dus waar moet je heen met jouw vriendenvakantie? Komen ze!

Ga los op Rhodos

Dat Griekenland de boxen van nachtleven, strand en mooie omgeving aftikt is waarschijnlijk geen nieuws. Maar veel vriendengroepen blijven hangen bij het aanbod van Kreta en Kos. Ga daarom eens voor een andere bestemming en ga los op Rhodos! Dit eiland is wat kleiner dan de bekende eilanden, maar daarom des te leuker. Rhodos-Stad ligt helemaal in het noorden van het eiland en heeft een superleuk oud centrum (shoppen!), heerlijk strand (slapen!) en bruisend nachtleven (dansen!). Het is maar 3,5 uur vliegen dus je zit binnen no-time in paradise met je vrienden.


Rhodos

Kroatië: Hip & happening

De kans dat je al aan Kroatië hebt gedacht als bestemming voor jouw vriendenvakantie is klein, maar de kans dat je niet meer naar huis wilt als je er bent is groot. Kroatië is ontzettend aan het opkomen als populaire vakantiebestemming, en dat is niet zomaar. De superleuke bestemming Porec heeft alles wat jij zoekt tijdens jouw vakantie met vrienden; een levendige stad aan het strand met een waterpark in de buurt! Verken de stad op een segway of maak de omgeving onveilig met een buggy safari; laat je verbazen door de veelzijdigheid van Porec.


Porec

Maak Bulgarije onveilig

Waarschijnlijk ken je Sunny Beach in Bulgarije wel, een populaire vakantiebestemming onder jongeren. Maar ken je Goudstrand al? Het strand aan de Zwarte Zee doet zijn naam eer aan, want is met zijn goudgele zand echt supermooi. Je kunt er lekker chillen, eten en te gek clubben. Clubs die je tijdens jouw vakantie echt niet wilt missen zijn Bonkers en Papayo, PR Club en Arrogance.  


Nessebar

Hebben we het kiezen van de bestemming voor jouw vriendenvakantie wat makkelijker gemaakt? Mooi, dan hoef je nu alleen nog maar een leuke accommodatie te kiezen en je bent klaar voor vertrek. We hopen dat je een te gekke tijd gaat hebben, alvast heel veel plezier!