JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Reisadvies Tunesie » Voorbereid op vakantie » Prijsvrij.be
Meer weten?

Corona-voucher

Lees hier meer over hoe je kan boeken met de corona-voucher.

 

Buitenlandse Zaken

Check de laatste updates van het Ministerie van Buitenlandse zaken

 

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen over geboekte vakanties

Reisadvies voor Tunesië

Voor het laatst bijgewerkt op 21-06-2021

Het vakantieland Tunesië staat ook wel bekend om hun mooie stranden, veelzijdige natuur en eeuwenoude tradities. Wil jij dit prachtige land op een veilige manier ontdekken? Dan is het handig om te weten wat de laatste ontwikkelingen zijn rondom het coronavirus in Tunesië. Wij hebben alle actuele informatie en veelgestelde vragen voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker wat je kunt verwachten en ga je met een gerust hart op vakantie naar Tunesië.

Actuele informatie Tunesië

Het reisadvies voor Tunesië is code rood wat betekent dat niet noodzakelijke reizen door de Vlaamse overheid strikt worden afgeraden. Uiteraard kan je wel je vakantie boeken met vertrek later in het seizoen. Bekijk daarom alvast onze mooie hotels en luxe resorts en wie weet vind je al een leuk verblijf voor de zomer!

Zomer 2021 naar Tunesië

Wanneer Tunesië weer open gaat, kun jij deze zomer die langverwachte zonvakantie onder de Tunesische zon vieren. Ontdek bijvoorbeeld het gezellige Monastir of het bruisende Sousse. Om jou als klant extra zekerheid te bieden, hebben wij naast onze vertrouwde voorwaarden ook een terughaalgarantie en geld terug garantie. Zo kan jij jouw zomervakantie naar Tunesië onbezorgd boeken!


Dus ben jij ook zo toe aan een welverdiende vakantie? Bekijk dan nu ons ruime aanbod met vakanties in Tunesië en voor je het weet beleef jij de Arabische sferen in het prachtige Tunesië! Lees hier alle voorwaarden over onze extra garanties.

Wat zijn de meest gestelde vragen?

Nee, momenteel helaas niet. Vanuit de Vlaamse overheid worden toeristische reizen naar Tunesië afgeraden. Tunesië laat onder bepaalde voorwaarden wel weer reizigers toe:
• Hiervoor moet je in het bezit zijn van een negatieve PCR-testuitslag die niet ouder is dan 72 uur voor vertrek naar Tunesië.
• Bij aankomst een quarantaine afleggen op een locatie naar keuze. Er zijn een aantal zeer beperkte uitzonderingen op de verplichte quarantaine. 
• Je bent als reiziger verplicht om je te registereren via de app. Ook dien je een afspraak te maken om een nieuwe test uit te voeren vanaf 48 uur na aankomst in Tunesië. Als het een negatieve testuitslag is, wordt de quarantaine beënidigd.

Op dit moment worden toeristische reizen naar Tunesië afgeraden. We houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zodra er meer bekend is.

• Er geldt in Tunesië een minimale fysieke afstand van 1 meter.
• In heel Tunesië geldt een avondklok van 20:00 tot 05:00 uur zowel door de weeks als in het weekend. De horeca sluit vanaf 16:00 en restaurants mogen tot 19:00 openblijven.
• Je dient een mondkapje te dragen in publieke ruimten en horecagelegenheden. Ook is het meten van het lichaamstemperatuur bij binnenkomst en het gebruik van desinfecterende handgel verplicht.

Prijsvrij doet er alles aan om deze pagina zo up-to-date mogelijk te houden, maar door de snelle veranderingen van de regels kunnen onjuistheden voorkomen. Prijsvrij is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden. Check altijd voor reservering en vertrek het actuele reisadvies op de website: Buitenlandse Zaken.