Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Fuerteventura ×
    • Jandia ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Jandia? Last minute Jandia en all inclusive Jandia vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Jandia van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Jandia te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Jandia is een plaats op de Canarische Eilanden en is gelegen in het zuiden van Fuerteventura.

Lees meer

Populaire vakanties Jandia

Jandia - Prachtig strand en vele hotels

Het schiereiland Jandia is het eerste toeristische ontwikkelde gebied op Fuerteventura. Jandía Playa of Playa del Matorral is een langgerekt zandstrand en ligt aan de zuidelijke punt van het Jandía. Je kunt hier genieten van het eindeloze hagelwitte zandstrand dat van Costa Calma doorloopt tot aan het pittoreske vissersdorpje Morro Jable. Ook voor kinderen is het hier geschikt, aangezien de zee erg rustig is. Het zuidelijkste puntje van Fuerteventura wordt gemarkeerd door de vuurtoren 'Faro de Matorral'.

 

Niet alleen zonaanbidders kunnen in Jandía hun hart ophalen, ook voor de watersportliefhebbers zijn er verschillende mogelijkheden zoals windsurfen, zeilen, waterskiën en duiken. In Jandía zijn twee gezellige centra te vinden met talloze winkeltjes, restaurants, terrasjes, bars en discotheken waardoor het uitgaansleven uitstekend is.