Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 01/01/1970
  • 2e persoon: 01/01/1970
Wijzigen
    • Duitsland ×
    • Berlijn ×
    • Berlijn ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope stedentrip Berlijn? Last minute Berlijn en stedentrip Berlijn vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Berlijn van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Berlijn te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! De hoofdstad van Duitsland is perfect wanneer je een culturele stedentrip wilt combineren met verschillende terrasjes, markten en meer!

Lees meer

Populaire vakanties Berlijn

Berlijn voor jong en oud

Berlijn is in het bezit van een indrukwekkend museumaanbod. De bekendste zijn natuurlijk het Pergamonmuseum, Egyptisch Museum en Haus am Checkpoint Charlie en de stad wordt steeds verder uitgebreid met nieuwe musea. Winkelen kun je volop in Berlijn. Op de Kurfürstendamm kijk je, je ogen uit in de winkels van de internationale couturiers. Ook het uitgaansleven staat er op een hoog peil. Het wemelt er van de gezellige barretjes, 'Kneipen' en Weinlokalen. Ook is er een rijk aanbod aan theatervoorstellingen en shows. Kortom: Berlijn, een dynamische stad voor jong en oud.

Berlijn - Een indrukwekkende stedentrip

Als hoofdstad van Duitsland vind je vele politieke bezienswaardigheden in Berlijn, zoals het Pruisische herenhuis waarin het parlement gevestigd is. Berlijn heeft bovendien een lange geschiedenis. Zeker ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. De stad staat dan ook boordenvol historische overblijfselen, waaronder de Brandenburger Tor, de Berliner Dom en niet te vergeten de Berlijnse Muur. Berlijn is hip, modern en jong, maar tegelijkertijd één grote verzameling van historisch waardevolle gebouwen en monumenten.

Multicultureel en inspirerend!

Berlijn staat bekend als één van de belangrijkste culturele centra van Europa en trekt vele jongeren en liberale mensen aan door de vele festivals, het goede nachtleven en de vele kunsttentoonstellingen en musea. De stad heeft meer dan 170 musea! Daarnaast is Berlijn ook één van de groenste steden van Europa. Er zijn meerdere parken, rivieren en meren.