Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Rhodos ×
    • Lardos ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Zin in een ongedwongen vakantie in Griekenland? Ga naar het populaire eiland Rhodos, om precies te zijn naar Lardos. Dat is exact wat je je voorstelt van een Grieks stadje. Warme, open mensen en heerlijk eten. Tel daar het strand en de bezienswaardigheden bij op en je hebt de ideale vakantiebestemming. De meeste toeristen krijgen geen genoeg van de zon, de zee en het strand. Maar Lardos is veel meer dan dat. Zo kun je bijvoorbeeld naar het Katafigio Agrias Zois Xortis, een uitgestrekt park. Hier kun je lekker wandelen, picknicken of even uitrusten in de schaduw. En er is nog veel meer te doen. Doe alvast wat inspiratie op, bekijk alle hotels en geniet van een veelzijdige vakantie in Lardos!

Lees meer

Populaire vakanties Lardos

Activiteiten in Lardos

Wil je de omgeving op een unieke manier verkennen? Ga naar de A&E Elpida-ranch! Daar organiseren ze groepstours te paard. Dat is nog eens wat anders dan een taxi of een hop-on hop-off bus. 

Wat je in elk geval niet mag missen, is het zandstrand Lardos Beach. Dat heeft alles wat je van een goed strand mag verwachten. Het is goed bereikbaar, ruim opgezet en heeft een schone zee. In het midden vind je alle hotels, en aan de zijkanten is het iets rustiger maar nog steeds leuk. Vanaf het strand kun je kleine excursies doen, zoals een boottocht.

Soorten hotels in Lardos

Het enige wat je vakantie nóg leuker kan maken, is het hotel! In Lardos zijn schitterende accommodaties, voor elke leeftijd en in elke prijsklasse. Zo zijn er hotels met gave glijbanen, maar ook rustige adult only accommodaties. Voor wie op zoek is naar comfort, zijn er luxe appartementen en all inclusive resorts. Hoeft het voor jou niet zo groots en meeslepends? Ga dan naar een rustig hotelletje met een mooie tuin. Zo biedt Lardos voor elk type vakantieganger wel wat.

Boek jouw vakantie naar Lardos!

Kan jij niet wachten om naar Lardos te gaan? Vergelijk alle deals en vind een hotel dat bij jou past.