Academy Plaza

 • *
 • *
 • *

Dublin, Dublin, Ierland

 • Temple Bar & Trinity College op loopafstand
 • Gratis WiFi in het gehele hotel
 • Uitstekende ligging
 • Sfeervolle kamers
Vanafprijs geldt op:
8 maart (3 dagen)
met 2 personen
Logies
Vliegreis
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 295

Informatie over Academy Plaza

Academy Plaza is een middenklasse 3-sterren hotel in Dublin. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,8 door meer dan 10 reizigers. Bekijk snel de foto's en reviews van Academy Plaza voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Academy Plaza en geniet van een heerlijke vakantie in Ierland!

Ligging

- Om de hoek van O’Connell Streek, nabij winkels, pubs en restaurants.
- Ha’penny Bridge ligt op ca. 8 minuten wandelen.
- Het Irish Whiskey Museum ligt op ca. 13 minuten wandelen.
- Temple Bar district ligt op ca. 14 minuten wandelen.
- Trinity College ligt op ca. 17 minuten wandelen.
- Chapel Royal ligt op ca. 19 minuten wandelen.
- Dublin Castle ligt op ca. 20 minuten wandelen.

Openbaar vervoer:
- Rondom het hotel zijn genoeg busstations te vinden waarmee je de hele stad kunt verkennen.
- Met bus 140 ben je in ca. 12 minuten bij de Temple Bar.
- Dublin Castle ligt op ca. 20 minuten afstand. Met bus 140 of 16 kan je er zonder overstap direct naartoe rijden.
- Als je een bezoek wilt brengen aan de gevangenis Kilmainham Goal kan je bus 123 nemen en binnen ongeveer een half uur ben je op de plaats van bestemming.

Met het vliegtuig:
- Vanaf Dublin Airport kan je instappen bij een bus die rechtstreeks naar het hotel gaat. De reistijd zal ongeveer 40 minuten bedragen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor bus 700, 747 en 41.

Met de auto:
- Aan de overkant van het hotel is een parkeergarage genaamd Clery’s Q Car Park. Gasten van het Academy Plaza Hotel Dublin krijgen korting als de auto hier geparkeerd wordt.

Faciliteiten

- Receptie
- Lift
- Lounge
- Restaurant Plaza Bar & Grill
- Restaurant Oscars
- Bar
- Kleine fitnessruimte
- Gratis wifi

Algemeen

Het Academy Plaza Hotel Dublin wordt gerund door een Ierse familie en is mede daardoor de perfecte plek om een glimp op te vangen van hun tradities en gastvrijheid. De locatie van het hotel wordt hoog gewaardeerd door reizigers die je voor zijn gegaan. Het Academy Plaza Hotel ligt in een zijstraat van O’Connell Street nabij winkels, pubs en restaurants. Directe busverbinding naar de luchthaven. Niet alleen de locatie, maar ook het personeel, de service, netheid en hygiëne worden hoog gewaardeerd.

In Oscars Restaurant worden traditionele gerechten gecombineerd met een aantrekkelijke en moderne opmaak. In dit restaurant kan je heerlijk dineren, maar het is ook zeker van belang om de ochtend goed te beginnen. Om deze reden serveert het hotel een uitgebreid ontbijtbuffet met zowel warme als koude ontbijtproducten. De Ierse en continentale keuken worden gemixt. Van croissants tot yoghurt en van eieren tot fruit. De keuze in het Academy Plaza Hotel Dublin is groot. Wil je de deur niet meer uit na een dag in de stad? Geniet dan van een Iers biertje of goede maaltijd in Plaza Bar & Grill.

Opmerkingen

- Om dit hotel te reserveren dient minimaal één reiziger per kamer op de dag van vertrek 18 jaar of ouder te zijn.

Kamers (304)

De kamers van het Academy Plaza Hotel Dublin zijn allemaal ingericht met warme kleuren, wat meteen een prettige sfeer geeft bij binnenkomst. De kamers zijn voorzien van de volgende faciliteiten: - twee 1-persoonsbedden of één 2-persoonsbed; - Televisie - Bureau - Kluisje - Koffie- en theezetfaciliteiten - Airconditioning - Eigen badkamer - Bad of douche - Toilet - Föhn

Inbegrepen

Inbegrepen

 • Gratis wifi
 • Fitness

Aanvullende informatie

Informatie COVID-19

Reizen binnen Europa
In de meeste Europese landen geldt het zogenaamde 3G beleid: genezen, gevaccineerd of getest. Dit betekent dus dat u met uw digitale Coronapas kunt reizen mits u aan een van deze drie voorwaarden voldoet. De eisen die per land gesteld worden aan ‘genezen’ en ‘gevaccineerd’ en ‘getest’ kunnen verschillen, En dan met name de geldigheidsduur van vaccinaties en/of herstelbewijzen of bijvoorbeeld hoe recent u getest moet zijn en of het een PCR-test moet zijn of een antigeentest.


In een aantal landen treedt inmiddels de 2G regeling in werking. Dat betekent dat u volledig gevaccineerd tegen COVID-19 moet zijn of genezen van een besmetting. Uitsluitend met uw Coronapas met QR-code krijgt u toegang tot het land zelf, maar ook tot bijv. tot restaurants, hotels en bezienswaardigheden zoals musea. Bent u niet gevaccineerd of genezen, dan krijgt u met een negatieve PCR- of Antigeentest géén toegang. In landen met een 2G+ beleid geldt dat u, naast een volledige vaccinatie, ook een booster moet hebben of een negatieve PCR-test om het land binnen te komen.

Heeft u bij ons een vakantie geboekt of staat u op het punt dit te doen dan adviseren wij u dringend aan de 3G, 2G of 2G+ regels te voldoen.

Wij wijzen u er op dat het regelmatig voorkomt dat ook deelstaten van landen, regio’s, provincies, plaatsen of zelfs accommodaties een eis tot volledige vaccinatie, soms mét booster, aan toeristen stellen. Deze eisen kunnen afwijken van de eisen van het land zelf. Mogelijke kosten die voortvloeien uit het annuleren van een reis omdat u niet voldoet aan deze eisen liggen in de persoonlijke risicosfeer van de reiziger.

Bij uw reisdocumenten ontvangt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Reizen buiten Europa
De Europese digitale Coronapas wordt in de meeste landen buiten Europa die u in ons assortiment zult aantreffen niet geaccepteerd. Enkele populaire bestemmingen die wij aanbieden, de ABC-eilanden (Aruba, Curaçao en Bonaire) en Dubai, vormen hierop een uitzondering en hebben bovendien, in tegenstelling tot onze overige verre bestemmingen, kleurcode geel. Voor deze bestemmingen wordt u wel verplicht om, naast uw digitale Coronapas, ook altijd uw geprinte vaccinatie-, herstel- of testbewijs mee te nemen.

Naar Amerika, Canada en Zuid-Afrika kunnen wij, ondanks de kleurcode oranje, veilig en verantwoord reizen uitvoeren. Er gelden per land verschillende inreisprotocollen die frequent wijzigen. Indonesië en Maleisië zijn op dit moment niet toegankelijk voor toeristen. Sommige delen van Thailand zijn weer open voor toeristen, maar wel met strenge inreisprotocollen.

Algemeen advies
Een samenvatting van de huidige reisadviezen en inreismaatregelen per land via u op www.dejongintra.nl/informatie/landinfo/

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie regelmatig op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen binnen Nederland en naar en in het buitenland.

Heeft u een test nodig voor vertrek naar uw bestemming? Deze is voordelig te regelen via de website van Spoedtest (www.spoedtest.nl/dejongintravakanties).Leeftijdsrestrictie

Om een verblijf te reserveren dient minimaal één reiziger per kamer op de dag van vertrek 18 jaar of ouder te zijn. Voor een aantal hotels en bestemmingen geldt een uitzondering. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen. 


Kinderkorting

Voor dit hotel geldt de volgende kinderkorting

Indien u de leeftijd van meereizende kinderen invult dan wordt rechts in de prijsopgave de juiste kinderprijs getoond. 

 • Kinderprijs geldt alleen als kinderen slapen in een kamer met minimaal twee volbetalende personen.
 • Indien kinderen gratis overnachten dienen de eventuele extra kosten voor maaltijden, kinderbed, etc. ter plaatse te worden betaald.

Bovenstaande tekst over Academy Plaza is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken