Travelodge Dublin Airport North Swords

 • *
 • *
 • *

Dublin, Dublin, Ierland

 • Goede prijs-/kwaliteit verhouding
 • Start je dag met een goed ontbijt
 • Handig dicht bij het vliegveld
 • Fijn en comfortabel hotel
Vanafprijs geldt op:
5 november (3 dagen)
met 2 personen
Logies
Vliegreis vanafDüsseldorf
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 383

Informatie over Travelodge Dublin Airport North Swords

Op zoek naar een fijne accommodatie in Dublin? Travelodge Dublin Airport North Swords is een middenklasse 3-sterren hotel, ideaal voor een aangename vakantie. Het hotel behoort tot de welbekende Travelodge keten. Bekijk snel de foto's van Travelodge Dublin Airport North Swords voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Travelodge Dublin Airport North Swords en geniet van een heerlijke vakantie in Ierland!

Algemeen

Inrichting:

 • ontvangst

Landencategorie: geen informatie

Standaard kamer:
 • Bad of douche/toilet

Maaltijden:
 • Zonder eten (U)
 • Bed en ontbijt (B)

Hotelcategorie: geen informatie

Beperkte mobiliteit

Houd er rekening mee dat onze pakketreizen over het algemeen niet geschikt zijn voor mensen met beperkte mobiliteit, tenzij anders vermeld in de productbeschrijving, maar op verzoek geven we u graag meer gedetailleerde informatie over deze geschiktheid, rekening houdend met uw behoeften.

accommodatie

Als je een eenpersoonskamer boekt, ontvang je een eenpersoonskamer of een tweepersoonskamer voor eenpersoonsgebruik, afhankelijk van de beschikbaarheid (dit kan niet vooraf worden gegarandeerd).

Belangrijke notitie:
In verband met de versoepeling van de coronabeperkingen kunnen officiële bevelen leiden tot beperkingen, wijzigingen en het weglaten van geadverteerde reisdiensten.
Uw wettelijke garantieclaims blijven hierdoor onaangetast.

een kennisgeving

U ontvangt de diensten die u specifiek heeft geboekt en die door uw touroperator zijn bevestigd (qua maaltijden, kamercategorie, enz.). Het optionele gebruik van hotelfaciliteiten, zoals spa, zakencentrum, parkeerplaats etc. is niet inbegrepen en is bijna altijd tegen betaling en ter plaatse te betalen, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld in de beschrijving of in uw bevestiging.

Zelf overdragen

Wij vestigen uw aandacht op het feit dat deze aanbieding geen transfers van de luchthaven naar het hotel en terug omvat. Dit dient u zelf en voor eigen rekening ter plaatse te doen.

Wij wijzen u erop dat dit een algemeen geldende productbeschrijving is.
De uitgebreide productbeschrijving wordt momenteel gemaakt.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken