Kette

  • *
  • *
  • *
  • *

Venetie, Venetie, Italie

  • Gevestigd in een 16e-eeuws gebouw
  • Gelegen in het hart van Venetië
  • Prachtig Venetiaans karakter
  • Klassiek ingerichte kamers
Vanafprijs geldt op:
8 februari (3 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Vliegreis
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 173

Informatie over Kette

Kette is een luxe 4-sterren hotel in Venetie. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,2 door meer dan 200 reizigers. Bekijk snel de foto's en reviews van Kette voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Kette en geniet van een heerlijke vakantie in Italie!

Ligging

- Hotel Kette vind je in het hartje van Venetië
- De belangrijkste bezienswaardigheden liggen op loopafstand en anders maak je gemakkelijk gebruik van de waterbussen
- Ga naar een operavoorstelling in het Teatro La Fenice. Je vindt deze op ca. 100 meter vanaf het hotel
- Het San Marco plein ligt op ca. 5 minuten wandelen. Hier vind je o.a. de basiliek, het Dogepaleis en de Brug der Zuchten
- De Rialtobrug ligt op ca. 10 minuten lopen

Openbaar vervoer naar het centrum:
- De dichtstbijzijnde halte voor de waterbus vind je op ca. 350 meter afstand van hotel Kette

Met het vliegtuig naar Venetië:
- Reis in iets meer dan een uur vanaf de luchthaven van Venetië naar hotel Kette. Je neemt eerst de bus. Daarna kan je ervoor kiezen om wandelend verder te gaan, ca. 30 minuten. Of ga per boot verder en loop nog ca. 750 meter

Met de trein naar Venetië:
Neem de GreenCity trein en bespaar tot 93% Co2-uitstoot! Reizen per trein is de toekomst en geeft een andere beleving aan jouw reis. Vertrek 's avonds vanuit Nederland en kom de volgende dag uitgerust aan in Venetië.

- Bij aankomst op Station Venezia-Mestre is de reistijd naar het hotel ca. 38 minuten met het openbaar vervoer. Neem vanaf het station REG17187 Venezia S.Lucia richting Station Venezia Santa Lucia. Neem vervolgens veerboot 2/ richting halte Rialto. Vanaf hier is het ca. 8 minuten lopen richting het hotel.

Met de auto naar Venetië:
- Het is mogelijk om met de auto naar het eiland Venetië te rijden
- In het historisch centrum zijn auto's niet toegestaan. De tarieven op het eiland liggen hoger dan in bijvoorbeeld Mestre, de wijk voordat je de brug naar Venetië op rijdt
- Wij adviseren om in Mestre dichtbij het treinstation de auto te parkeren. Reis vervolgens met de trein of de bus naar het eiland
- Het parkeren van de auto kost vanaf ca. 12 euro per dag (betaling ter plaatse)

Faciliteiten

- Receptie
- Lift
- Bar
- Ontbijtruimte
- Gratis wifi

Aanvullende informatie

Informatie COVID-19

Accommodaties en leveranciers van toeristische diensten hanteren protocollen en regels om uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk te maken. Dat betekent dat er nog altijd wijzigingen kunnen zijn in het aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten op uw vakantiebestemming.

Overal gelden de afstand- en hygiëneregels en dient u thuis te blijven bij klachten die kunnen duiden op COVID-19. De mondkapjesverplichting geldt bijna overal en in sommige landen worden PCR- en/of sneltesten gevraagd bij binnenkomst op de luchthaven of aan de grens. Ook indien u gevaccineerd bent, gelden er nog regels. We zullen u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

2G-maatregelen
In steeds meer landen zoals Tsjechië (per 22 november) en Duitsland (per 21 november) treedt inmiddels de 2G regeling in werking. Dat betekent dat u volledig Gevaccineerd tegen COVID-19 moet zijn of Genezen (max. 180 dagen). Uitsluitend met uw Coronapas met QR-code krijgt u toegang tot bijv. restaurants, hotels en bezienswaardigheden zoals musea. Bent u niet gevaccineerd of genezen, dan krijgt u met een negatieve PCR- of Antigeentest géén toegang. Heeft u bij ons een vakantie geboekt of staat u op het punt dit te doen dan adviseren wij u dringend aan deze 2G regel te voldoen.  

Oostenrijk lockdown
De Oostenrijkse regering heeft 19 november een volledige lockdown voor het hele land aangekondigd. Start is maandag 22 november voor een periode van voorlopig 10 dagen t/m 2 dec. De lockdown kan daarna nog voor maximaal 10 dagen verlengd worden, maar dit is nog niet bevestigd. Maatregelen zijn o.a. een volledige sluiting van alle hotels, restaurants, cafés en niet-essentiële winkels. Alleen supermarkten, drogisterijen en apotheken mogen open blijven.

Wij wijzen u er op dat het regelmatig voorkomt dat landen, deelstaten of zelfs accommodaties een eis tot volledige vaccinatie aan toeristen stellen. Mogelijke kosten die voortvloeien uit het annuleren van een reis omdat u niet voldoet aan deze eis liggen in de persoonlijke risicosfeer van de reiziger.

Bij uw reispapieren ontvang u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie regelmatig op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken en op www.rivm.nl. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen binnen Nederland en naar en in het buitenland.

 Tickets musea

Voor de belangrijkste musea staan vaak wachtrijen. Reserveer daarom voor vertrek al uw tickets zodat u zeker weet dat u naar binnen kunt.

Tickets Dogepaleis

Alle tickets en excursies