Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Kroatie ×
    • Midden-Dalmatie ×
    • Trogir ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Trogir is een prachtige stad in de regio Midden-Dalmatie in Kroatie en heeft enorm veel te bieden. Van vele historische gebouwen en mooie pleinen tot aan een sfeervolle boulevard vol restaurants en barretjes. In de omgeving van Trogir vind je veel groene natuur, mooie eilandjes en indrukwekkende rotsformaties. Vanuit de haven van Trogir kan je verschillende boottochten maken naar omliggende eilanden. Breng een bezoek aan de beroemde Krka watervallen en ontdek de mooie onderwaterwereld tijdens een duiktrip. Trogir biedt in ieder geval genoeg afwisseling voor een veelzijdige, maar ontspannen vakantie!

Lees meer

Populaire vakanties Trogir

Trogir – Ontdek de rijke geschiedenis van de Kroaten

Trogir ligt slechts op 27 km afstand van de grote stad Split. In de buurt van Trogir ligt ook het beroemde nationaal park Krka met haar beroemde watervallen. Deze romantische stad is omringd door middeleeuwse stadmuren. Binnen deze muren vindt je allerlei Renaissance gebouwen die je aan Venetië doen denken. Baan je een weg door een wirwar van straatjes en pleinen of geniet van een drankje op de uitgestrekte boulevard met vele restaurants en barretjes.

Bezoek het eiland Ciovo

Het historische centrum van Trogir ligt op het eiland Ciovo. De rijke geschiedenis van deze romantische stad is goed terug te zien in het centrum van de stad. Er zijn namelijk vier verschillende bouwstijlen te bewonderen. Zo zijn er gebouwen in de christelijke, Kroatische, Romaans-gotische en middeleeuwse stijl. Het centrum staat daarom ook op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Dit maakt Trogir zeer geliefd bij cultuurliefhebbers. Je kijkt hier werkelijk waar je ogen uit!

Natuur in Trogir

In de omgeving van Trogir vind je veel groene natuur, mooie eilandjes en rotsformaties. Vanuit de haven van Trogir kun je verschillende boottochten maken naar de omliggende eilanden. De omgeving van Trogir is ook uitermate geschikt om te gaan duiken. Er zijn verschillende duikscholen waar je kunt leren duiken.

Bekijk onze mooie hotels en vlieg je volgende vakantie met ons mee naar Trogir!