Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
    • Paguera ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Paguera? Last minute Paguera en all inclusive Paguera vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Paguera van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Paguera te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Paguera is vooral geliefd bij zonaanbidders. Door de ideale ligging direct aan het strand van Mallorca is dit een prima keuze voor je vakantie Spanje!

Lees meer

Populaire vakanties Paguera

Paguera: Groene parel in het zuiden van Mallorca

Ben je graag actief? Paguera biedt vele verschillende opties voor een sportieve vakantie. Werk aan je slag op de tennisbaan, op de zee tijdens een SUP-tour of verken de kustlijn door een fiets te huren. Maar ook de zonaanbidder komt hier meer dan genoeg aan zijn trekken door de uitgestrekte stranden en groot aanbod hotels.

's Avonds drink je in de baai van Paguera een heerlijke cocktail en geniet je van het prachtige uitzicht. Paguera is de ideale vakantiebestemming voor het hele gezin!

Winkelen en uitgaan in Paguera

Zwemkleding vergeten of ga je graag shoppen? De grote winkelstraat in Paguera biedt uitkomst! De vele leuke boetiekjes en souvenirwinkels strekken zich uit door de hele badplaats. De van oorsprong vissersplaats zorgt ervoor dat je kunt genieten van heerlijke visgerechten. Tijdens de avond komt de plaats pas echt tot leven met veel gezellige bars en restaurants die hun deuren openen.

Resorts en hotels

De meeste resorts zijn gelegen in het rustige, heuvelachtige landschap. Houdt er hier rekening mee wanneer je slecht ter been bent of met kinderen reist door een keuze te maken uit één van de hotels direct in het centrum of aan het strand.