Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
    • Playa de palma ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Playa de palma

Op zoek naar een goedkope vakantie Playa de Palma? Last minute Playa de Palma en all inclusive Playa de Palma vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Playa de Palma van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Playa de Palma te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Playa de Palma is een populair vakantieresort in Spanje en is gelegen aan de zuidkust van het eiland Mallorca.

Lees meer

Populaire vakanties Playa de palma

Playa de Palma - Prachtig strand nabij hoofdstad

Playa de Palma is bij uitstek in trek onder Nederlandse jongeren. De prachtige en brede stranden zorgen voor een levendige sfeer. De mooiste stranden van het eiland zijn hier gevestigd, reden genoeg om jouw zon, zee en strandvakantie hier te beleven. Even genoeg gehad van het strand? Leef je dan uit samen met vrienden tijden een een potje minigolf of bowlen. Echte sportievelingen kunnen zich uitleven op de tennis- en squashbanen.

 

De levendige boulevard van Playa de Palma is uiterst gezellig door de aanwezigheid van vele terrassen, bars en restaurants. Playa de Palma strekt zich uit tussen El Arenal en Can Pastilla. In de avonduren verwelkomen vele discotheken, cafés of nachtclub je aanwezigheid. Beleef de Spaanse furie in het bruisende Playa de Palma.

 

Naast de mooie stranden is het ook mogelijk om prachtige wandel- en fietstochten te maken in het prachtige groene landschap in de omgeving van Playa de Palma. Ontdek de mooie stad Palma en breng een bezoek aan de beroemde kathedraal La Seu. Proef de Spaanse sfeer op het plein Plaza Mayor, neem plaats op één van de vele gezellige terrassen terwijl je luistert naar straatmuzikanten tijdens het nuttigen van een heerlijke Spaanse tapas.

 

Ontdek het populaire Playa de Palma met eigen ogen, ontmoet je leeftijdsgenoten en beleef een spectaculaire tijd met je vrienden in de Spaanse zonnestralen.