Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
    • Santa Ponsa ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Santa Ponsa

Op zoek naar een goedkope vakantie Santa Ponsa? Last minute Santa Ponsa en all inclusive Santa Ponsa vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Santa Ponsa van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Santa Ponsa te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie!

Lees meer

Populaire vakanties Santa Ponsa

Santa Ponsa - Zon, zee, strand op Mallorca

Santa Ponsa ligt aan de zuidwestkust van Mallorca en is een bruisende badplaats. Deze plaats heeft een zeer langgerekt centrum maar zonder een echte kern. Het strand van Santa Ponsa ligt centraal in een baai. Achter het strand vind je een breed wandelpark en een glooiend parkje met pijnbomen; jong en oud zal zich hier prima amuseren.

Santa Ponsa is zeer geschikt als strandvakantie. De prachtige stranden die je hier terugvindt worden jaarlijks door velen reizigers gevonden. Bekijk ook de adembenemende zonsondergang! 

Actief in Santa Ponsa

Ben je graag actief op het water? In Santa Ponsa ben je dan aan het juiste adres. Niet alleen zijn er verschillende snorkelactiviteiten te boeken, je kunt ook kajakken, duiken of Stand Up Paddle boarden. Op vakantie met kinderen ouder dan 4 jaar? Breng dan ook een bezoek aan het "Jungle Parc". Met veel survivalactiviteiten zoals touwladders en ziplinen.